6 mei 2016

Leicester City thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Leicester City shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor PUMA en de Premier League kampioen onder de campgne 'Whatever changes. Nothing changes. #foreverfearless''. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Leicester City de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden in het King Power Stadium gedurende 2016-2017. Het nieuwe shirt bevat het gebruikelijke design met gouden details, verwijzend naar het kampioenschap van de club in 2016. We bespreken het design van het nieuwe Leicester City shirt hieronder.

Leicester City thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Leicester City thuisshirt voor 2016-2017 is uiteraard overwegend blauw en bevat  bovendien horizontale banen bevat in twee verschillende tinten blauw. Deze banen hebben een glimmend effect. Daarnaast bevat het nieuwe Leicester City shirt gouden details. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de club dat het thuisshirt van de club gouden details bevat. Deze komen allereerst terug in het logo van de kledingsponsor. Het logo van PUMA staat op de rechter borst en op de mouwen in het goud. De Duitse kledingsponsor is sinds 2012 kledingsponsor van de Engelse club en verlengde begin vorig seizoen het contract tot in ieder geval 2018. De hoofdsponsor van Leicester City is KING POWER en staat op het midden van het shirt.  Verder is het nieuwe shirt uitgerust met een v-hals met een gevouwen kraag en gouden details. Deze gouden details zullen bovendien terug komen in twee gouden lijnen over de mouwen. Op de linker borst staat traditiegetrouw het logo van de Engelse club. Omdat ''The Foxes'' in 2016 Premier League kampioen zijn geworden, mag het gedurende 2016-2017 de officiële gouden Premier League kampioensbadge dragen op de mouwen. De badge zal op beide mouwen van het shirt komen te staan. Het nieuwe tenue van Leicester City wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje. Ook op de shorts zijn de logo's van de club en Leicester City aanwezig. De kousen van het nieuwe tenue van de kampioen van Engeland zijn ook blauw met gouden details. Uiteraard staan de logo's van de club en PUMA ook op de kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Leicester City shirt, waarin sterren als Vardy, Mahrez, Okazaki, Huth en nog meer sterren zullen schitteren komend seizoen. De nieuwe tenues zijn uiteraard uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  Check ook het nieuwe Leicester City uitshirt 2016-2017 of nieuwe Leicester City 3e shirt.

Leicester City shirt kopen

Het nieuwe Leicester City shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 70,- en voor volwassenen € 85,-. Hier kan je het shirt van Leicester City ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de naam en het nummer van jouw favoriete speler van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking. Dit is de printing, die de spelers dragen tijdens de Premier League wedstrijden gedurende 2016-2017. Check bovendien het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd.

Koop het nieuwe shirt bij Subside Sports, evenals de speciale kampioenst-shirts van de club of in de

LEICESTER CITY STORE.


Leicester -city -thuis -shirt -2016-2017-puma