5 mei 2016

Leicester City kampioen t-shirts 2016

Leicester City heeft ter ere van het Premier League kampioenschap van 2016 speciale kampioenst-shirts gelanceerd. Deze t-shirts (en zelfs sweaters) van het merk Retake staan geheel in het teken van de identiteit van de club en zijn bovendien in verschillende versies gelanceerd met de namen en de nummers van de spelers. De kleuren van deze kampioenst-shirts en sweaters zijn geheel in stijl van de voetbalshirts van het seizoen 2015-2016. De kleuren waarin de kampioenst-shirts gelanceerd zijn, zijn namelijk blauw (thuisshirt), wit (uitshirt) en zwart (3e shirt). We bespreken een aantal van deze designs hieronder en geven bovendien aan waar je deze t-shirts al voor een mooie prijs kan kopen!

Alle nieuwe kampioenst-shirts van Leicester City bevatten een print van het vintage embleem van de club op het t-shirt. Dit logo wordt gekenmerkt door een afbeelding van een vos (naar de bijnaam van de club: The Foxes). In dit logo is ook een kroon verwerkt en de tekst ''LEICESTER CHAMPIONS''. Onder dit logo staat de tekst ''CHAMPIONS 2015-2016''. Deze kampioenst-shirts zijn er zowel met een print op de achterkant als op de voorkant. Op een aantal t-shirts staat in een klassieke bedrukking de print: ''CHAMPIONS 2016''. Het font of lettertype dat voor deze print is gebruikt is afgeleid van de officiële Premier League bedrukking. Dit is de bedrukking die de spelers van Leicester City op de achterkant van het shirt dragen tijdens de Premier League wedstrijden. Deze print is zwart of goud, afhankelijk van de kleur die het shirt heeft. De kampioens t-shirts zijn ook beschikbaar met op de achterkant de namen en rugnummers van sterren als Vardy, Mahrez, Okazaki, Huth, Kanté, Ulloa, Drinkwater, Huth, Schlupp of andere sterspelers van de club. Bovendien heeft Leicester een aantal andere t-shirts gelanceerd ter ere van het kampioenschap, zoals een t-shirt met de tekst: ''Welcome to Leicester'' en een afbeelding van Vardy of een speciaal ''No Vardy, no party t-shirts. Leicester heeft in samenwerking met Retake meer dan 20 verschillende t-shirts gelanceerd ter ere van het historische Premier League kampioenschap. En dat moet gevierd worden!

De nieuwe Leicester 2016 Premier League kampioenst-shirts kan je per direct kopen in de online shop van Subside Sports. Deze unieke shirts scoor je al vanaf een prijs van € 22,95. Check vanaf komende week ook het nieuwe Leicester City thuisshirt voor 2016-2017!

Leicester -kampioen -t -shirt