9 juli 2016

Leicester City 3e shirt 2016-2017

Leicester City en PUMA hebben vandaag het nieuwe 3e shirt voor 2016-2017 gelanceerd. Dit betreft het zogenaamde ''cup'' shirt. In dit voetbalshirt speelt de kampioen van Engeland dus vooral de uitwedstrijden in de Champions League, FA Cup en League Cup gedurende komend seizoen. Bovendien zal de club een aantal uitwedstrijden in de Premier League spelen in dit nieuwe shirt. We bespreken hieronder het design.

Leicester City 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Leicester City 3e shirt voor 2016-2017 is gebaseerd op het voetbalshirt van 1983-1984 en heeft dan ook een echt retro design. Tijdens het seizoen 1983-1984 eindigde de club als vijftiende op het hoogste niveau. Het nieuwe shirt is komend seizoen overwegend wit met dunne verticale pinstripes in de clubkleur van de club: blauw. De rechter borst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van kledingsponsor PUMA. De Duitse kledingsponsor is sinds 2012 aan de club verbonden en zal dit in ieder geval tot 2018 blijven doen. De andere borst bevat het logo van de club. Het embleem van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het King Power Stadium wordt gekenmerkt door de vos. De bijnaam van Leicester is dan ook ''The Foxes''. Op het midden van het shirt staat het logo van hoofdsponsor KING POWER. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. Omdat de club in het seizoen 2015-2016 Premier League kampioen is geworden, mag het gedurende komend seizoen de officiële en gouden Premier League kampioensbadges op de mouwen dragen. Het nieuwe 3e tenue van Leicester wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten een dunne blauwe streep. Bovendien bevat het short de logo's van de club en PUMA. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie als de shorts en het nieuwe shirt. Deze zijn ook wit en bevatten aan de zijkanten een subtiele verticale blauwe lijn. Zoals alle tenues van PUMA is het nieuwe 3e tenue van ''The Foxes'' uitgerust met de PUMA Dryl Cell technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de shirts waarin sterren als Vardy, Mahrez, Kanté, Morgan, Drinkwater, Fuchs, Okazaki, Ulloa, Huth en andere sterren vanaf komend seizoen schitteren. Check ook het nieuwe Leicester City thuisshirt of Leicester City uitshirt.

Leicester City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Leicester City 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf juli/augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 74,95. In deze shops kan je het Leicester voetbalshirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Hiervoor wordt de officiële Premier League bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde originele printing als de spelers van Leicester op het shirt dragen gedurende dit seizoen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Wil je dit shirt al eerder hebben? Stuur gerust een e-mail naar ons en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Koop het nieuwe Leicester City shirt in deze online Leicester SHOP!

Leicester -city -3e -shirt -2016-2017