Leicester City en kledingsponsor Puma hebben inmiddels ook een 3e shirt voor 2015-2016 gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt de verrassing van de Premier League een aantal Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Afgelopen zomer lanceerde de club al een nieuw thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016.

Leicester City 3e tenue 2015-2016

Het nieuwe Leicester City 3e shirt 2015-2016 is overwegend wit en wordt verder gekenmerkt door de blauwe details. De blauwe details, afkomstig uit de clubkleuren van Leicester, komen terug in de klassieke polo kraag en in de strip over de schouders en mouwen. Verder bevat het shirt van ''The Foxes'' weinig opvallende details. De linker borst bevat het logo van de club en de rechter borst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Puma. Het Duitse sportmerk is al sinds 2012 verbonden aan de club als kledingsponsor. Hoofdsponsor King Power versiert het midden van het voetbalshirt van de club die onder leiding staat van Claudio Reineri. Het nieuwe Leicester City 3e tenue voor 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met blauwe details. Check hieronder de foto's van de voetbalshirts waarin sterren als Vardy, Okazaki, Mahrez en Ulloa schitteren in de resterende wedstrijden. Check ook het Leicester City thuisshirt en uitshirt van 2015-2016

Leicester City voetbalshirt kopen

Het Leicester City voetbalshirt kan je kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt varieert van € 75,- tot € 85,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële Premier League bedrukking. Je kan het shirt bedrukken met een eigen naam en nummer, maar ook met één van de sterspelers. Of laat je Leicester City shirt bedrukken met de officiële Premier League badges.

Koop het hier..

Of check de Leicester City TOFFS retro shirts en jacks hier! 

Leicester -City -3e -shirt -2015-2016