Samen met het nieuwe Lazio Roma thuisshirt, zijn ook de Lazio Roma uitshirts voor het seizoen 2011/2012 bekend geworden. Lazio Roma beschikt gedurende het seizoen 2011/2012 over twee uitshirts. Het eerste Lazio uitshirt is geheel wit en heeft een ronde hals. De bovenkant van het shirt wordt gekenmerkt door een lichtblauwe diagonale lijn, welke van de hals naar de rechteroksel loopt, en een gouden lijn welke diagonaal over de borst loopt. Boven de blauwe lijn, net onder de rechterschouder staat het logo van PUMA in het zwart, evenals op beide mouwen. Op de linkerborst staat het logo van S.S. Lazio Roma. Het Lazio Roma uittenue wordt gecomplementeerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

 


Ook heeft Lazio Roma een 2e uitshirt/ 3e shirt, waarin het de uitwedstrijden in de Europa League speelt en sommige uitwedstrijden in de Serie A.  Dit shirt is geheel donkerblauw en bevat ook een diagonale lichtblauwe en diagonale gouden lijn aan de bovenkant van het shirt. Boven de gouden lijn is het shirt wit in plaats van donkerblauw. Wel bevat het 3e shirt van Lazio Roma een donkerblauwe ronde kraag. Op beide mouwen staat weer het logo van Puma, evenals op de rechterschouder. Het logo van Puma staat op de linkerborst. De kousen en het voetbalbroekje, welke bij het 3e tenue van Lazio Roma horen, zijn eveneens donkerblauw.

Check hieronder de foto’s van de uitshirts van Lazio Roma. Deze kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!