JOMA nieuwe kledingsponsor van Arminia Bielefeld vanaf 2017-2018

De Spaanse kledingsponsor JOMA wordt de nieuwe kledingsponsor van 2. Bundesliga club Arminia Bielefeld vanaf komend seizoen. Dit maakten de Duitse club en de nieuwe kledingsponsor afgelopen weekend bekend. Hiermee neemt Arminia Bielefeld afscheid van het Duitse merk Saller, welke al sinds 2005 kledingsponsor was van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Schücoarena. De club en JOMA hebben geen details bekend gemaakt over de duur van het contract en welk bedrag er met de deal gemoeid is. Uiteraard hebben we wel een reactie van Gerrit Meinke, directeur bij Arminia Bielefeld.

Hij zegt het volgende: ''Bij JOMA hadden we na enkele gesprekken een goed gevoel om een samenwerking te starten. Zowel in Bielefeld als in Spanje kijken we uit naar een innovatieve samenwerking. Ik denk dat onze spelers en fans uit kunnen kijken naar tenues en collecties met hoge kwaliteit en met een echt fashion gevoel. Ik wil bij deze ook Saller bedanken, waarmee we de afgelopen twaalf jaar hebben samengewerkt, in goede en slechte tijden zoals toen we van de Bundesliga naar het derde niveau degradeerden.'' Tot zover de reactie van de directeur van Arminia. Arminia Bielefeld is de derde club in het portfolio van de JOMA wat betreft Duitse profclubs. Het merk is in Duitsland ook kledingsponsor van FSV Frankfurt en Alemannia Aachen komend seizoen. Het merk is bovendien kledingsponsor van clubs als Zamalek, Swansea City, Espanyol, Villareal, Sampdoria, Palermo, Toulouse, Leganes en Getafe. Bovendien verzorgt het merk de tenues van Roemenië en Bulgarije.

Zodra de nieuwe shirts van Arminia Bielefeld officieel worden gelanceerd hebben we weer nieuws! Check alle voetbalshirts van (2.) Bundesliga clubs in deze SHOP!

Of check legendarische Arminia Bielefeld retro shirts in deze online winkel!