26 april 2016

Arminia Bielefeld uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Arminia Bielefeld uitshirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Arminia Bielefeld de uitwedstrijden in de 2. Bundesliga gedurende 2016-2017. Tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe shirt heeft de club ook een nieuwe shirtsponsor voor komend seizoen gelanceerd.

Het nieuwe Arminia Bielefeld shirt is overwegend wit en bevat een ronde hals. Verder is het voetbalshirt van de Duitse club die haar thuiswedstrijden speelt in de Schuco Arena, uitgerust met zilveren accenten. Deze zilveren accenten komen terug in de een lijn over de mouwen en de zijkanten van het shirt. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en de andere borst bevat het logo van kledingsponsor SALLER in het zilver. Schuco is komend seizoen niet alleen naamgever van het stadion, maar staat ook op het midden van het nieuwe shirt. Het nieuwe Arminia Bielefeld tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zilveren details. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue, waarin spelers als Klos, Rodriguez, Seung-Woo en Hemlein vanaf komend seizoen zullen schitteren.

Het nieuwe voetbalshirt van Arminia Bielefeld is vooralsnog alleen te koop in de clubshop van de club. Check de unieke COPA retro shirts in deze Arminia Bielefeld shop of check het overzicht met beschikbare Arminia Bielefeld producten in het overzicht hiernaast of hieronder!

Arminia -bielefeld -voetbalshirts -2016-2017