15 juni 2018

Arminia Bielefeld voetbalshirts 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Arminia Bielefeld is vandaag officieel gelanceerd. De manier van lanceren verdient echter al een prijs. Het nieuwe thuisshirt van de club werd namelijk gedragen door het iconische standbeeld van Leineweber. Natuurlijk JOMA weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt. Thuiswedstrijden speelt de club in de SchücoArena. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 27.000 supporters. Deze supporters hopen met zijn alle op promotie aankomend seizoen. Want op dit seizoen spelen ‘’Die Arminen’’ in de 2. Bundesliga. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Arminia Bielefeld? Check de details hieronder!

Arminia Bielefeld thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van de Duitse club is JOMA. Sinds vorig seizoen is het sportmerk verbonden aan de Duitse club. Het nieuwe thuisshirt heeft ook dezelfde basiskleur als afgelopen seizoen, donkerblauw. Verder wordt het shirt versierd met zowel witte als zwarte details. Hierdoor komen alle kleuren uit het logo van Arminia Bielefeld terug in het nieuwe shirt van de Duitse club. het shirt heeft een klassieke V hals en wordt versierd door een witte omlijning. Om de schouders en de mouwen te kunnen scheiden is er zowel een witte als een zwarte baan geplaatst. Deze banen komen ook terug in een dubbele strip op de zijkant van het shirt. Ook de biezen van het shirt zijn versierd in deze kleurencombinatie. Op de rechterkant van de borst staat het logo van kledingsponsor Joma, terwijl op de linkerkant van de borst het logo van de Duitse club prijkt. Het logo van Arminia Bielefeld bevat de kleuren wit, blauw en zwart. Dit zijn dan ook precies de kleuren die terugkomen in dit shirt van de club. Het nieuwe thuistenue van Arminia Bielefeld wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en witte kousen. Net als het standbeeld van Leineweber dragen de spelers van Bielefeld aankomend seizoen dit shirt met trots tijdens de wedstrijden in de 2. Bundesliga.

Arminia Bielefeld uit shirt en tenue

Het nieuwe uitshirt van Arminia Bielefeld is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de Duitse club. Ondanks dat het shirt niet is gelanceerd door aan te kleden bij een standbeeld, komt het shirt wel erg bekend voor. Waar het uitshirt afgelopen seizoen nog wit van kleur was, is het shirt dit jaar zwart van kleur met blauwe en witte accenten. Waar de schouders en de mouwen op het thuisshirt worden gescheiden door een witte en zwarte baan. Zijn de banen op het uitshirt blauw en wit van kleur Dit geldt ook voor de strip op de zijkant van het shirt. De kraag van het shirt is een V hals met witte versiering. Het logo van kledingsponsor Joma staat ook bij het uitshirt in het wit op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst is het logo van de Duitse club te vinden. Kledingsponsor van de Duitse club Schüco. Deze staat in het wit op de voorkant van het shirt. Het nieuwe uittenue van de Duitse club is compleet met een zwarte broek en zwarte voetbalkousen.

Arminia Bielefeld voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Arminia Bielefeld zijn vanaf medio juli te koop in de onderstaande webshop. In deze webshop heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Ben je opzoek naar andere producten van Arminia Bielefeld? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Arminia Bielefeld voetbalshirt in DEZE WINKEL