30 juli 2020

Arminia Bielefeld voetbalshirts 2020-2021

De kampioen van de 2.Bundesliga heeft vandaag de nieuwe voetbalshirts gepresenteerd. Vandaag maakte Arminia Bielefeld in samenwerking met kledingsponsor Macron de nieuwe Arminia Bielefeld voetbalshirt 2020-2021 bekend. In deze tenues speelt Arminia de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2020-2021. Vanaf dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Macron de kledingsponsor van de promovendus. Het merk vervangt JOMA, dat sinds 2017 de tenues van de club verzorgde.

Arminia Bielefeld thuisshirt 2020-2021

Het Arminia Bielefeld thuisshirt 2020-2021 heeft een andere kleur dan normaal. Het voetbalshirt is namelijk zwart en wordt gekenmerkt door de diagonale witte en blauwe band van de rechter zijkant naar de onderkant van het tenue. Deze banen zijn een verwijzing naar het 115 jarig bestaan dit jaar. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in de v-hals. Het Macron logo prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat het clublogo. De hoofdsponsor van Arminia is dit seizoen weer Schüco Fenster und Türen. In de hals is het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1905 en aan de binnenkant van de tenues bevindt zich een band met daarin een tekst: ‘’ Sportclub der Ostwestfalen’’. In de nek op de achterkant is het stadswapen van Bielefeld verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

Arminia Bielefeld uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Het uitshirt van Arminia Bielefeld voor 2020-2021 heeft vrijwel hetzelfde template. Dit voetbalshirt is wit en bevat een diagonale zwarte en blauwe band. Dit zijn ook de kleuren van de v-hals. De v-hals is aan de rechterkant zwart en aan de andere kant blauw. Hetzelfde geldt weer voor de band aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitshirt bevat ook weer het oprichtingsjaar in de nek. De club van Uwe Neuheus heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt, ofwel een 3e shirt. Dit voetbalshirt is oranje en dit was ook de kleur van het voetbalshirt in 1905. Het verhaal gaat dat de club voor haar eerste wedstrijd voetbalshirts uit Nederland moest lenen, welke oranje waren. Ook het oranje voetbalshirt bevat twee diagonale banen aan de onderkant. Verder bevat dit tenue een hals met een v-opening en een gevouwen, witte kraag. De band aan de onderkant van de mouwen is ook wit en het tenue bevat dezelfde details als de andere twee tenues. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en oranje kousen.

De Arminia Bielefeld tenues van Macron bevatten dit jaar ook weer de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Klos, Edmundsson, Hartherz, Voglsammer, Prietl en nog meer spelers. De nieuwe voetbalshirts van Arminia Bielefeld kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de club. Op zoek naar andere Bundesliga tenues? Check het dan in deze fanshop! 

Arminia Bielefeld thuisshirt 2020-2021

Oranje Arminia Bielefeld voetbalshirt 2020-2021