1 juni 2016

Arminia Bielefeld thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van Arminia Bielefeld voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door de club en kledingsponsor SALLER. In dit nieuwe shirt speelt Arminia Bielefeld de 2.Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in de Schuco Arena gedurende dit seizoen. De club eindigde afgelopen seizoen als twaalfde in de 2. Bundesliga, waardoor het komend seizoen opnieuw op het tweede niveau van Duitsland speelt. Hieronder bespreken we het design van het vrij klassieke nieuwe voetbalshirt van de club.

Het nieuwe shirt van Arminia Bielefeld is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de vintage v-hals. Deze bevat zowel een subtiele zwarte als witte lijn. De mouwen van het shirt zijn bijna geheel wit, met uitzondering van de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bies is zwart. Hiermee heeft shirt wat weg van een populair shirt bij de fans, namelijk het shirt van het seizoen 2000-2001. Op de mouwen van het nieuwe Arminia Bielefeld voetbalshirt staan ook de trademark tekens van de Duitse kledingsponsor SALLER in het blauw. Op de rechter borst prijkt ook het logo van de kledingsponsor. De andere borst bevat het logo van de club. Vanaf komend seizoen zal Schuco, de naamgever van het stadion van de club, ook als shirtsponsor op de voetbalshirts van de Duitse club staan. Hiermee heeft het Alpecin vervangen als shirtsponsor. Het nieuwe tenue van Arminia Bielefeld wordt ''gewoon'' weer gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en witte kousen, nadat het tenue vorig seizoen werd gecompleteerd door een blauw short en blauwe kousen en het tenue dus geheel blauw was. Eerder werd overigens als het nieuwe Arminia Bielefeld uitshirt voor 2016-2017 gelanceerd. In deze nieuwe tenues schitteren spelers als Klos, Rodriguez, Seung-Woo en Hemlein vanaf komend seizoen.

Het nieuwe thuisshirt van Arminia Bielefeld is nu alleen nog te koop in de clubshop van de club. Check de unieke COPA retro shirts in deze Arminia Bielefeld shop of check het overzicht met beschikbare Arminia Bielefeld producten in het overzicht hiernaast of hieronder! 


Arminia -Bielefeld -shirt -2016-2017 (2)