Arminia Bielefeld voetbalshirts 2022-2023

Arminia Bielefeld en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe Arminia Bielefeld voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Duitse club de 2. Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2022-2023. Afgelopen seizoen eindigde Arminia Bielefeld op de zeventiende plek in de Bundesliga en dus degradeerde de club naar het tweede niveau. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Arminia Bielefeld tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2020 de kledingsponsor van ''Die Arminen.''

Arminia Bielefeld thuisshirt 2022-2023

Het Arminia Bielefeld thuisshirt 2022-2023 is dit jaar natuurlijk weer volledig blauw en wordt gekenmerkt door de diagonale zwarte en witte blokken op de zijkanten van het voetbalshirt. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in de V-hals. Het tenue bevat ook verschillende details. De binnenkant van de hals bevat een label met daarin de tekst: ''SPORTCLUB DER OSTWESTFALEN.'' In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt het wapen (coat of arms) van de stad. Op de onderkant van de achterzijde van het voetbalshirt is het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1905. Deze tekst is in het materiaal van het voetbalshirt gedrukt. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor Scüco versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van subsponsor JAB Anstoetz Textilien. Het Arminia Bielefeld thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en blauwe kousen met aan de bovenkant een witte en zwarte band.

Arminia Bielefeld uitshirts 2022-2023

Het Arminia Bielefeld uitshirt 2022-2023 heeft een wat meer klassieke look. Dit voetbalshirt is wit en bevat een moderne polokraag. De y-hlas van het voetbalshirt is zwart en de kraag is wit met twee subtiele blauwe lijnen. Deze kleuren komen ook weer terug in de lijntjes aan de onderzijde van de mouwen. Het uitshirt bevat dezelfde details als het thuisshirt en alle logo's staan ook op dezelfde plek als op het thuistenue. De zijkanten van het uitshirt bevatten bovendien een zwarte band. De voetbalbroekje en de kousen van het tenue zijn ook wit met zwarte accenten. In een aantal uitwedstrijden in de 2. Bundesliga draagt Arminia Bielefeld het 3e voetbalshirt of alternatieve uitshirt. Het Arminia Bielefeld 3e voetbalshirt is overwegend oranje en bevat op de zijkanten een verticale witte baan. De mouwen zijn aan de bovenkant zwart en aan de onderkant oranje. De band aan de onderkant van de mouwen is deels in stijl van de clubkleuren van Arminia: zwart/wit/blauw. Het uitshirt bevat verder een ronde hals. Alle sponsorlogo's staan in het wit op het derde voetbalshirt en ook dit voetbalshirt bevat dezelfde details als de andere twee voetbalshirts. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en oranje kousen met contrasterende accenten.

Zoals alle Macron tenues zijn de nieuwe Arminia Bielefeld voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Arminia Bielefeld voetbalshirt bestellen

De nieuwe Arminia Bielefeld voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 84,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Arminia Bielefeld voetbalshirt direct in de MACRON STORE!

of deze SHOP

Arminia Bielefeld thuisshirt 2022-2023

 

Arminia Bielefeld uitshirt 2022-2023

Arminia Bielefeld 3e voetbalshirt 2022-2023

Detail Arminia Bielefeld voetbalshirt