10 maart 2017

Japan warming up shirt en trainingsshirt 2017-2018

Adidas en de nationale voetbalbond van Japan hebben nieuwe trainingsshirts voor 2017-2018 gelanceerd. Deze nieuwe trainingsshirts zullen door het nationale elftal van Japan gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2018 gedurende dit jaar. Japan is momenteel hard op weg zich te kwalificeren voor het WK in Rusland. Het land staat momenteel op een tweede plaats in poule B, waardoor het zich rechtstreeks zou plaatsen. Adidas en de Japanse voetbalbond hebben zowel een nieuw trainingsshirt als warming-up shirt gelanceerd. We bespreken ze hieronder allebei!

Japan warming-up shirt 2017-2018

We bespreken eerst het Japan pre match of warming up shirt voor 2017-2018, omdat dit shirt toch wel het meest opvallende design heeft. Het nieuwe warming-up shirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door een camouflage achtige print in het rood/zwart over het shirt. Dit design is geïnspireerd door de adidas trainingskleding van de jaren '90 en wordt het TANGO template genoemd. Het shirt is verder uitgerust met een ronde hals en over de mouwen en schouders lopen witte trademark strepen van adidas. De mouwen zijn geheel rood. Het performance logo van adidas prijkt op de rechter borst. Het Duitse sportmerk verzorgt al sinds 1999 de tenues en trainingskleding van het Aziatische land en zal dit nog in ieder geval tot 2022 blijven doen. De andere borst is uitgerust met het logo van de Japanse voetbalbond JFA (Japan Football Association). Op het midden van het shirt prijkt de sponsor van de Japanse voetbalbond: KIRIN. Ook aan de onderkant van het shirt is nog een speciaal detail te vinden. Hier bevindt zich namelijk een afbeelding van het adidas TANGO logo.

Japan trainingsshirt 2017-2018

Naast het warming-up shirt hebben adidas en de voetbalbond nog twee trainingsshirts gelanceerd. Deze zullen alleen gedragen worden tijdens de trainingen van Japan en hebben een iets simpeler design. Het shirt is zowel in het rood als het zwart gelanceerd en bevatten adidas trademark strepen in dezelfde kleuren over de schouders en mouwen. De trainingsshirts bevatten bovendien een v-hals en de logo's van adidas, de JFA en KIRIN staan op dezelfde plek als op het warming-up shirt. De nieuwe Japan trainingskleding is uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe trainingsshirts van Japan worden vanaf nu gedragen door sterren als Honda, Kagawa, Hosogai en Uchida.

Vooralsnog zijn de nieuwe trainingsshirts van Japan nergens te koop. Op zoek naar t-shirts van Japan? Check dan deze online SHOP!  Ben je juist op zoek naar vette trainingskleding van adidas? Check dat in deze officiële online WINKEL! 

Heb je een mening over deze nieuwe shirts? Deel het gerust hieronder!