6 november 2019

Japan thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Japan voetbalshirt voor 2020-2021 is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de Japanse voetbalbond. Dit betreft het nieuwe thuisshirt, waarin het keurkorps van bondscoach Hajime Moriyasu de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar en de interlands in de Nations League speelt gedurende 2020-2021. Adidas is ook dit seizoen dus weer verantwoordelijk voor het ontwerp van het voetbalshirt. Het Duitse sportmerk is sinds 1999 kledingsponsor van de vertegenwoordigende voetbalelftallen en blijft dit in ieder geval nog tot 2022.

Japan thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe voetbalshirt van het Japanse voetbalelftal is geïnspireerd door de traditionele Japanse kunst. Dat komt dan ook geheel terug in het design van het nieuwe tenue. Het voetbalshirt bevat namelijk een all-over print in het blauw, marineblauw en wit. Dit betreft een zogenaamde ''cloud camouflage'' print, welke alleen aanwezig is op de voorkant van het voetbalshirt. De achterkant van het tenue is namelijk geheel blauw. Verder is het tenue uitgerust met een stijlvolle adidas EQT V-hals in het marineblauw. Het Japan tenue voor 2020-2021 bevat bovendien fel rode accenten. Deze komen terug in het adidas logo op de rechterborst en in de drie strepen van adi aan de zijkanten van het shirt. De rode kleur is natuurlijk geïnspireerd door de rode kleur uit de vlag van het land. De Japanse vlag staat op de rechterborst boven het logo van de Japanse voetbalbond, de Japan Football Association (JFA). Het nieuwe Japan thuistenue wordt compleet gemaakt door een marineblauw voetbalbroekje. Dit broekje bevat aan de zijkanten rode adidas strepen en ook het adidas logo op het short is weer rood. Op het broekje is ook het JFA logo aangebracht. De kousen van het thuistenue van Japan zijn lichter blauw en bevatten aan de bovenkant rode adidas strepen. Op het midden van de kousen staat in het wit de naam van het land: JAPAN. 

Adidas heeft de tenues uitgerust met een nieuwe technologie. De authentic tenues (de tenues die ook door de spelers worden gedragen) bevatten de HeatReady technologie en de replica versies van de voetbalshirts bevatten de AeroReady technologie. Er zijn een aantal verschillen tussen deze voetbalshirts. Zo hebben de authentic tenues een strakkere fit en bevatten deze een ronding aan de onderkant. Bovendien lopen de drie strepen van adidas op de authentic voetbalshirts niet over de gehele lengte. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Japan voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kubo, Yoshida, Kagawa, Doan, Osako, Nagatomo, Shibasaki, Inui en andere sterspelers.  

Japan voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Japan voetbalshirt voor de periode 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Het replica voetbalshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 (maten S, M, L, XL, 2XL) en voor kinderen EU 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Het authentic Heatready voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. In de onderstaande winkels kun je het voetbalshirt van Japan ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien ook goedkopere t-shirts. Directe levering!

Bestel het nieuwe Japan voetbalshirt direct in deze SHOP!

of in deze winkel  (inclusief goedkope t-shirts)

Japan voetbalshirt 2020-2021