27 oktober 2016

De nieuwste Jako voetbaltenues scoor je nu online op Voetbalkleding.com

Hecht jij veel waarde aan een goede uitstraling van jezelf of die van het volledige team? Voetbalshirts.com heeft voor u de oplossing. De voetbalshirts, voetbalbroekjes en voetbaltenues van het Duitse JAKO zorgen ervoor dat jij aan de aftrap al 1-0 voor staat. Daarnaast staan de voetbaltenues van JAKO ook garant voor uitstekende functionele eigenschappen. Kortom, een heerlijke combinatie die jou en jouw team beter laten presteren.

Het Duitse sportkledingbedrijf JAKO is een gerenommeerd merk dat al sinds 1989 vele sporters van voetbaltenues heeft voorzien. Onder andere door de hoogwaardige kwaliteit van de voetbaltenues is het bedrijf al jaren in staat om de wensen van vele sporters te vervullen. Het design van de voetbaltenues is de laatste jaren echter ook zeker fantastisch te noemen. Het assortiment JAKO voetbaltenues is zeer uitgebreid, van diverse voetbalshirts tot voetbalsokken. Het assortiment JAKO voetbaltenues is ruim opgezet.

Waaruit bestaat de collectie JAKO voetbaltenues uit?

Het assortiment JAKO voetbaltenues bevat diverse JAKO teamkledinglijnen aan. De bekendste teamkledinglijnen zijn de JAKO Striker, JAKO Pro en JAKO Performance teamkledinglijnen. Deze drie JAKO teamlijnen hebben ieder hun eigen kenmerken en voordelen.

De JAKO Striker collectie kenmerkt zich met zijn stijlvolle ontwerp. De voetbaltenues zijn geliefd door zijn eenvoud. Over de mouwen en langs de zijkanten van het voetbalshirt is een strip zichtbaar. Onder ander SC Heerenveen traint in de JAKO Striker collectie. De voetbalshirts uit de JAKO Striker collectie zijn verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende kleurencombinaties. Dit geldt ook voor de verkrijgbare voetbalbroekjes en voetbalkousen.

Jako -striker -collectie

Ook de JAKO Pro collectie is een uitstekende optie. De voetbaltenues zijn voorzien van een onderscheidende uitstraling. Over de borst van het voetbalshirt zijn diagonale strepen zichtbaar. De voetbalshirts uit de JAKO Pro collectie zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleurencombinaties.

Jako -pro -collectie

Het assortiment voetbaltenues van de JAKO Performance collectie richt zijn -zoals de naam als zegt- op het leveren van prestaties. De voetbaltenues beschikken over een sportieve en modieus design. Het belangrijkste kenmerk van de JAKO Performance collectie is de diagonale strip over de borst. De voetbalshirts uit de JAKO Performance collectie zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleurencombinaties.

Jako -performance -collectie

Voetballers leggen meerdere eisen aan een voetbaltenue. Een voetballer moet zich niet gaan ergeren aan een drijfnatte voetbalshirt, of over een jeukende stof. Het voetbaltenue moet dermate comfortabel zitten dat een sporter niet aan zijn kleding denkt en zich alleen hoeft te focussen op zijn prestaties. Jako voetbaltenues voldoen zeker aan deze einsen.

De belangrijkste eisen waar JAKO voetbaltenues aan voldoen

De voetbaltenues van JAKO voldoet aan een aantal belangrijk eisen:

  • Vochtafvoer en temperatuur regulatie. Een kwalitatief voetbalshirt voert de transpiratie af van je lichaam. De voetbalshirts van JAKO zijn voorzien van de functies KEEPFRESH en KEEP COOL, waardoor de shirts zeer snel drogen en het lichaam op de juiste temperatuur blijft.
  • Licht in gewicht. De bewegingsvrijheid is een belangrijk aspect om als sporter optimaal te kunnen presteren. Je moet als sporter geen hinder hebben van je kleding. Een JAKO voetbaltenue is gemaakt van functionele materialen en beschikt over een gedetailleerde afwerking. Hierdoor sluit een ¬†JAKO voetbaltenue naadloos aan op het lichaam, waardoor je geen beperkingen ondervindt in je bewegingsvrijheid.
  • Duurzaamheid. Het assortiment van JAKO kenmerkt zich onder andere door de hoogwaardige kwaliteit. Je kan de voetbaltenues keer op keer wassen zonder dat de kwaliteit achteruit gaat.¬†

Zomaar een aantal voordelen waarom jij moet kiezen voor een tenue van Jako. Echter is een voetbaltenue met een voetbalshirt, voetbalbroekje en voetbalkousen nog niet af. Jouw voetbaltenue is pas volledig af als het voorzien is van een clublogo, shirtsponsor, rugnummer en naam!

Bayer Leverkussen

Jako voetbaltenues kopen?

Enthousiast geworden over de voetbaltenues van Jako? Je vindt de JAKO voetbaltenues in de online shop van Voetbalkleding.com! Indien je grotere aantallen wenst te bestellen, kan je natuurlijk altijd contact met hen contact opnemen voor een gratis vrijblijvende offerte op maat.

Voetbalkleding.com; binnen 1 minuut een nieuwe outfit voor het hele voetbalteam!