Italië thuisshirt 2022

Het nieuwe Italië thuisshirt 2022 is vandaag officieel gepresenteerd door Puma en de Italiaanse voetbalbond. Aangezien Italië zich niet heeft geplaatst voor het WK in Qatar, speelt het team van bondscoach Roberto Mancini, maar een aantal Nations League en WK kwalificatiewedstrijden in dit voetbalshirt. Vanaf januari 2023 wordt adidas de kledingsponsor van Italië en lanceert dan direct een nieuw thuisshirt. Het Italië thuisshirt 2022 betreft dus het laatste voetbalshirt van Puma. Het merk was 2003 de kledingsponsor van het nationale elftal en alle vertegenwoordigende elftallen. Het nieuwe tenue wordt ook door het Italiaans vrouwenvoetbalelftal gedragen tijdens Euro 2022 in Engeland. ''Le Azzurre'' speelt op het EK in de poulefase tegen Frankrijk, België en Ijsland. 

Italië thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Puma Italië thuisshirt 2022 is een eerbetoon aan de vier gewonnen WK's. Het Italiaanse voetbalelftal werd namelijk in 1934, 1938, 1982 en 2006 wereldkampioen. Het Italië thuisshirt bevat op de voorkant vier vlakken in twee verschillende tinten blauw. Het vlak op de rechter bovenkant en de linker onderkant hebben een iets donkerdere tint dan de andere twee vlakken. Ook de Italiaanse driekleur is weer in het nieuwe tenue verwerkt. De ronde hals bevat namelijk een band in de kleuren van de Italiaanse vlag. Deze is groen/wit/rood. Daarnaast is het Italië tenue afgewerkt met gouden details. De linkerborst bevat het logo van Puma. Dit logo bevat zowel de cat als het woordmerk. Op de mouwen staat alleen de cat in het goud. De linkerborst bevat de badge van de Italiaanse voetbalbond, de FIGC (Federazione Italiana Giuoco Calcio), inclusief vier gouden sterren, die verwijzen naar de vier gewonnen WK's. De binnenkant van de hals bevat in het blauw de jaartallen, waarin het land de WK's gewonnen heeft. Deze jaartallen zijn op dezelfde manier gepositioneerd als de vlakken op de voorkant van het thuisshirt. Het Italië thuistenue 2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een klein blauw vlak. Het logo van Puma en de Italiaanse voetbalbond staan allebei op de linkerpijp. De kousen van het Italië thuistenue zijn volledig blauw en bevatten op het midden het Puma logo in het goud. 

De Italië tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de nieuwste Performance technologieën van Puma. De authentic voetbalshirts bevatten de Puma Ultraweave technologie en de replica voetbalshirts de Puma Dry Cell technologie. De Ultraweave voetbalshirts wegen slechts 72 gram en bevatten een miniem aantal naden. De Ultraweave voetbalshirts zijn daarnaast uitgerust met de zogenaamde ripstop-constructie. Hierdoor is de beweging van de spelers nog verfijnder en kunnen ze nog meer focus hebben op snelheid en dynamiek. Ook de logo's op de Ultraweave voetbalshirts zijn nog lichter dan voorheen. In het materiaal is ook de DryCell technologie van het merk verwerkt. Dit materiaal zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Puma Italië thuisshirt 2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Chiesa, Insigne, Jorginho, Immobile, Pedro, Spinazzola, Verratti, Bonucci, Berardi, Zaniolo en nog meer spelers of check het Italië uitshirt 2022

Italië voetbalshirt bestellen

Het Puma Italië thuisshirt 2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het replica voetbalshirt € 89,95 en het authentic voetbalshirt € 139,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de kousen vanaf € 19,95. In deze winkels kun je het Italië tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel het Italië thuisshirt altijd in deze Italië fanshop! (inclusief officiële bedrukking)

of de officiële PUMA SHOP

Italië thuisshirt 2022

Italië thuisshirt 2022-2023

Italië voetbalshirt 2022

Italië voetbalshirts 2022