21 november 2019

Italië trainingsjack Euro 2020

Inmiddels kijken we er al niet meer van op, omdat het een traditie is. Het Italiaanse voetbalelftal draagt ook tijdens Euro 2020 weer een stijlvol trainingsjack. Dit nieuwe jack van Puma is onderdeel van de EK 2020 collectie van La Squadra Azzurra, die afgelopen week gelanceerd is. Het jack betreft het zogenaamde anthem trainingsjack. Dit trainingsjack wordt door de selectie van Roberto Mancini gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de EK wedstrijden en tijdens het afspelen van het volkslied: Il Canto degli Italiani. Dit jack wordt bovendien gedragen in de voorbereiding op andere interlands gedurende 2020-2021.

Blauw Italië anthem trainingsjack 2020-2021

Puma heeft dit seizoen een thema gehangen aan de nieuwe Italië 2020 collectie. De nieuwe Puma X Italië lijn staat namelijk geheel in het teken van de Renaissance, die in de veertiende eeuw in Italië ontstond. Dit thema komt niet alleen terug in een print op de voetbalshirts van het Italiaanse voetbalelftal, maar nu dus ook op de anthem trainingsjacks. De mouwen van het nieuwe trainingsjack van het Italiaanse elftal bevatten namelijke een print met symbolen uit de Renaissance. Deze print heeft de azuurblauwe kleur van de tenues van het voetbalelftal. Verder is het nieuwe Italië anthem jack voor 2020-2021 geheel marineblauw. De print op de mouwen is overigens niet het enige elegante detail aan het trainingsjack van de Italianen. Het logo van Puma en de Italiaanse voetbalbond zijn goud of bevatten gouden details Het logo van de Italiaanse voetbalbond op de linkerborst is uitgerust met een gouden omlijning en ook de vier sterren boven het logo (verwijzend naar de gewonnen WK's van 1934, 1938, 1982 en 2006) zijn goud. Verder bevat het nieuwe jack van Italië dit jaar een hoge hals met doorlopende rits. De zijkanten van het trainingsjack bevatten twee zakken met een verborgen rits en ter hoogte van het midden van het jack loopt een horizontale lijn. Een ander kenmerk van het jack is de getailleerde fit.

Dit nieuwe Italië trainingsjack is overigens perfect te combineren met de trainingsbroek van het trainingspak van het Italiaanse voetbalelftal. Deze is namelijk ook marineblauw met gouden logo's. Beide items bestaan voor 100% uit polyester en zijn door Puma uitgerust met de Dry Cell technologie, voor een optimale prestatie. Het jack en de trainingsbroek zijn zowel perfect om in te sporten of trainen, als om casual op straat te dragen.

Italië trainingsjack 2020-2021 bestellen

Het Italië anthem trainingsjack voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. De prijs van het jack is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95. Check ook andere Italië producten in de onderstaande winkels!

Bestel het nieuwe Italië EK 2020 trainingspak exclusief in deze SHOP! 

of deze SHOP

of een retro trainingsjack in deze winkel! 

Italië EK 2020 trainingsjack

Achterkant Italië trainingsjack 2020-2021