31 augustus 2020

Italië keepersshirt 2020-2021

De keepers van het nationale voetbalelftal van Italië (Donnarumma, Sirigu, Meret & Perin) dragen tijdens Euro 2020 en de overige wedstrijden in de periode 2020-2021 een nieuw keepersshirt. Puma en de Italiaanse voetbalbond hebben vandaag dit nieuwe keeperstenue tegelijkertijd met het Italië EK 2020 voetbalshirt gepresenteerd. Het keeperstenue wordt door de keepers niet alleen gedragen tijdens het EK, maar ook tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-21. De keeperstenues worden dus ook gedragen in de Nations League wedstrijden.

Italië keeper shirt en tenue Euro 2020

De nieuwe Italië Euro 2020 collectie van Puma bevat een tweetal nieuwe keeperstenues. Het bordeaux rode keepersshirt wordt met name gedragen in de thuiswedstrijden en het lichtgrijze keeperstenue in de uitwedstrijden. Beide voetbalshirts hebben hetzelfde template en all-over print. Dit betreft dezelfde all-over print als die op het nieuwe thuisshirt. De print wordt gekenmerkt door een design van ruiten, waartussen lelies zijn verwerkt. De lelie is namelijk de nationale bloem van het land. De ruiten op het keeperstenue zijn geïnspireerd door de architectuur in de Renaissance. De Renaissance staat centraal in het design van alle nieuwe tenues van La Squadra Azzurra, omdat het voor de ontwikkeling van het land een belangrijke periode geweest is. Verder bevatten de keeperstenue op de schouders een brede taping. Op beide nieuwe keeperstenues is deze taping donkerblauw. In deze band is in het goud het Puma logo verwerkt. Dit logo staat ook weer op de rechterborst. De linkerborst van de nieuwe keeperstenues van het Italiaanse voetbalelftal zijn voorzien van de badge van de Italiaanse bond, de Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC). De achterkant van de keeperstenues bevat geen all-over print. In de nek bevindt zich nog wel een detail. Hier heeft Puma een dunne lijn in de Italiaanse driekleur verwerkt (groen/wit/rood) en daarboven staat in het goud de naam van het land: ITALIA.

De Italië Puma keeperstenues voor 2020-2021 worden dit seizoen compleet gemaakt door een keepersbroekje in dezelfde kleur als het keepersshirt. Ook de kousen hebben deze kleur. Uiteraard zijn de voetbalshirts voorzien van de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor een betere verkoeling, vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het keeper shirt dat vanaf maart 2020 tot maart 2022 door de keepers van het vlaggenschip en de andere vertegenwoordigende elftallen van het land gedragen wordt.

Italië keeper shirt 2020-2021 bestellen

De Italië EK 2020 keeperstenues kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze shirts kun je vanaf nu kopen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen zijn de keeperstenues beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de keeper shirts is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Italië keepersshirt altijd in deze WINKEL 

of de PUMA SHOP!

of deze SHOP (inclusief goedkope voetbalshirts en t-shirts)

Italië keeper shirt EK 2020