7 juli 2016

Inter Milan thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Inter Milan shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en Nike. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de equipe van Frank de Boer de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden in het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan gedurende 2016-2017. Inter Milan is afgelopen seizoen als vierde geëindigd in de Serie A, waardoor het komend seizoen in Europa uit komt. Het nieuwe shirt heeft het klassieke design met een nieuw detail!

Inter Milan thuis shirt en tenue 2016-2017

Het Inter Milan shirt voor 2016-2017 bevat zoals altijd blauwe en zwarte verticale banen. De voorkant van het shirt bevat vier verticale zwarte banen te bevatten en vijf verticale blauwe banen. Waar het thuisshirt van 2015-2016 een klassiek design heeft, omdat het gebaseerd was op het voetbalshirt van 1991, heeft het nieuwe shirt een wat modernere look. Het nieuwe thuisshirt van Internazionale bevat namelijk een all-over print van cirkels die door de zwarte en blauwe banen lopen. De mouwen van het nieuwe shirt van Inter zijn geheel zwart, terwijl het shirt bovendien een klassieke crew neck bevat. Op de linker borst staat het logo van Nike. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 1998 verbonden aan de Nerazzurri. Dit logo is geel gekleurd. Ook het logo van hoofd- en shirtsponsor PIRELLI bevat deze kleur. Het logo van de shirtsponsor, welke sinds 1995 deze functie vervult, staat op het midden van het shirt. Op de linker borst staat traditiegetrouw het logo van de club. Boven dit logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de meer dan 10 (18) kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er een ster aan het logo van de club worden toevoegd. Ook de achterkant van het nieuwe shirt bevat nog een speciaal detail. Hier staat namelijk een deel van de naam van de club: INTER. Dit verwijst naar de trots van de club.

Het nieuwe Inter Milan tenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe strip. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Nike. Verder wordt het nieuwe tenue van Inter gecompleteerd door fel gele kousen. Dit concept lanceerde Nike eerder bij bijvoorbeeld de Euro 2016 tenues van Frankrijk en Engeland. De kousen bevatten aan de achterkant zwarte horizontale strepen. Op de voorkant van de kousen staan de naam van de club en de swoosh van Nike.  Vanaf nu  zullen sterren als Icardi, Nagatamo, Eder, Melo Jovetic en Perisic in dit nieuwe shirt schitteren. De nieuwe tenues van Inter zijn uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van de Italiaanse club. De club en Nike lanceerden ook een speciaal authentic voetbalshirt, waarin de AeroSwift technology is verwerkt. Check aan de onderkant van dit artikel meer over deze revolutionaire technology. Check bovendien het nieuwe Inter Milan uitshirt voor 2016-2017.

Inter Milan voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Inter Milan voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. De authentic Vapor Match versie van het shirt heeft een prijs van € 140,- In deze shops kan je het Inter Milan shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of van de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, welke de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere Inter Milan producten kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering!

Koop het nieuwste Inter Milan voetbalshirt in de online Inter Milan voetbalshop

of in de officiële Inter Milan shop van Nike!

of in deze officiële Internazionale winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkopere shirts)


Inter -milan -thuisshirt -2016-2017

Inter -milan -thuis -shirt -2016-2017

Inter -milan -thuistenue -2016-2017

Technische informatie Inter Milan authentic voetbalshirt 2016-2017

Inter Milan en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor Aeroswift technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.