4 november 2019

Ierland thuisshirt 2020

Het nationale elftal van Ierland draagt vanaf nu een nieuw voetbalshirt. Dit nieuwe tenue is afgelopen weekend officieel gelanceerd door de Ierse voetbalbond en kledingsponsor New Balance. In dit nieuwe voetbalshirt speelt het Ierse nationale elftal de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 en wellicht ook de wedstrijden tijdens Euro 2020. Dit is echter nog niet zeker. Ook deze jaargang is New Balance weer verantwoordelijk voor het design van de tenues. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds de zomer van 2017 de tenues van het Ierse voetbalelftal.

Ierland thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Ierland tenue werd gelanceerd als onderdeel van een nieuwe campagne van New Balance: ''Through it all.'' Deze campagnenaam staat symbool voor de loyaliteit en spirit van de fans van het nationale elftal van Ierland. Het voetbalshirt van Ierland voor 2020 is overwegend groen met gouden accenten. Of deze gouden accenten ook verwijzen naar het 100jarig bestaan van de Football Association of Ireland (FAI) in 2021 is onbekend. De logo's van de voetbalbond en New Balance op de borst zijn goud en ook de iconische 3, het logo van hoofdsponsor Three, is goud. De telecomprodiver is sinds 2010 de hoofdsponsor van de Ierse voetbalbond en dit contract loopt in ieder geval nog tot 2020. De gouden details komen ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Deze band is uitgerust met flitsende strepen en dit is een verwijzing naar de strepen van de N uit het New Balance logo. Het tenue bevat verder een klassieke polokraag. De voorkant en achterkant van het nieuwe Ierland tenue bevatten bovendien brede verticale banen en net onder de hals op de achterkant van het nieuwe voetbalshirt staat de tekst: Éire. Dit is Iers voor de naam van het land. Het Ierland thuistenue voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met gouden details. Dit is ook weer de kleurencombinatie van de kousen van het tenue. Op de kousen prijkt ook weer de naam van het land. New Balance heeft het thuisshirt ook weer uitgerust met het zogenaamde NB Dry systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als mcClean, Keogh, Duffy, Arter, Coleman, Brady, Long, Hendrick, Robinson en andere sterspelers.

Ierland voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Ierland thuisshirt voor 2020-2021 kun je nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In de onderstaande winkels vind je ook goedkopere t-shirts en hoodies om de club mee aan te moedigen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ierland voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel (inclusief goedkope shirts en t-shirts)

Ierland voetbalshirts 2020-2021

Ierland voetbalshirt 2020