7 maart 2016

Ierland thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Ierland voetbalshirt voor Euro 2016 is officieel gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de Ierse voetbalbond. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Ierland de thuiswedstrijden tijdens Euro 2016 in Frankrijk en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Tijdens het EK deze zomer is Ierland ingedeeld in poule E met België, Italië en Zweden. Tijdens de kwalificatie voor het WK is Ierland ingedeeld in poule D met Wales, Oostenrijk, Servië, Moldavië en Georgië. We bespreken het design van het nieuwe voetbalshirt van Ierland hieronder.

Ierland thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Ierland thuisshirt 2016-2017 is zoals altijd overwegend groen en wordt gekenmerkt door de witte en oranje accenten. De polo kraag van het voetbalshirt van Ierland is overwegend wit en bevat een subtiele oranje lijn . De zijkanten van het voetbalshirt bevatten ook een witte strip, welke aan de onderkant overloopt in het oranje. De witte accenten komen bovendien terug aan de zijkanten van de mouwen. Het logo van kledingsponsor Umbro versiert de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het embleem van het logo van de Ierse voetbalbond: FAI (Football Association of Ireland). Op het midden van het shirt staat de hoofdsponsor van de voetbalbond en het nationale elftal: THREE. Het logo van de hoofdsponsor zal alleen op de replica voetbalshirts staan en niet op de shirts waarin het nationale elftal van Ierland de wedstrijden speelt tijdens het EK van 2016 en de andere thuiswedstrijden gedurende 2016-2017. Verder bevat het shirt van Ierland diagonale strepen in twee tinten groen over het gehele shirt. Het nieuwe Ierland tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Umbro en de FAI prijken. Het Engelse sportmerk Umbro is al sinds 1994 verbonden aan de voetbalbond van Ierland. De kousen zijn ook geheel in stijl van het shirt van het land. Deze zijn overwegend groen en bevatten aan de bovenkant een witte en oranje lijn. Ook het logo van Umbro staat op de kousen. erder is de bedrukking van de spelersnamen en nummers op de achterkant speciaal. Deze hebben namelijke en typische Keltische stijl en is wit met een oranje uitlijning. Check hieronder de foto's van het Ierland voetbalshirt, waarin sterren als Keane, Walters, Long en O'Shea tijdens het EK zullen schitteren. Check ook meer informatie over het nieuwe uitshirt van Ierland voor het EK van 2016.

Ierland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Ierland voetbalshirt voor Euro 2016 en 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in in de online Ierland shop van Subside Sports of in de officiële Ierland STORE Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 75,- voor volwassenen en voor KIDS een prijs van € 65,-. Uiteraard is het mogelijk de voetbalshirts te voorzien van de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Of check daar goedkopere t-shirts of voetbalshirts. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Of check bij Sportus.nl de retro shirts van Ierland. Directe levering en gratis verzending! 

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Ierland -thuis -shirt -2016-2017 (1)

Ierland -voetbalshirt -Euro -2016
Ierland -shirt -thuis -2016-2017