16 maart 2016

Ierland keepersshirt 2016-2017

De nieuwe keepersshirts van het nationale elftal van Ierland voor Euro 2016 zijn afgelopen week ook bekend gemaakt door Umbro en de nationale voetbalbond van Ierland. Het lijkt erop dat de keepers van Ierland aan kunnen treden in drie verschillende shirts met een totaal verschillend design. Deze keepersshirts worden niet alleen gedragen tijdens de wedstrijden voor het EK van 2016 tegen België, Italië en Zweden in poule E, maar ook in de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Tijdens deze kwalificatie is Ierland ingedeeld in een poule met Wales, Oostenrijk, Servië, Moldavië en Georgië. Deze keepersshirts worden gedragen door Keogh en Randolph. Hieronder bespreken we kort het design van de drie verschillende shirts, die door de keepers gedragen worden.

Ierland keeperstenues 2016-2017

Het eerste Ierland keepersshirt 2016-2017 is paars en wordt gekenmerkt door het half om half design. Deze twee helften worden gescheiden door een diagonale lijn. De ene kant heeft een lichtere tint paars en de andere kant een donkerdere tint. Verder is dit shirt uitgerust met subtiele gele lijnen over de mouwen, de zijkanten en de schouders. Op de voorkant van deze keepersshirts staan ook de logo's van Umbro, de Ierse voetbalbond en hoofdsponsor THREE (3). Umbro is al meer dan twinting jaar verbonden aan de Ierse voetbalbond. Sinds 1994 sponsort het Engelse voetbalmerk vertegenwoordigende elftallen van het land. Het andere keepersshirt heeft een wat simpeler design en is geheel geel met een ronde hals. De logo's van de voetbalbond, Umbro en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek. Het derde Ierland keepersshirt is donker blauw en bevat horizontale verf achtige strepen over het shirt. Ook dit shirt bevat een ronde hals. Check hieronder de foto's van de verschillende keepersshirts van het nationale elftal en bovendien de gehele tenues, waarin Randolph en Keogh zullen gaan keepen. Eerder werd al het nieuwe Ierland thuisshirt voor Euro 2016 officieel gelanceerd. 

Ierland keepersshirt kopen

Het nieuwe Ierland keepersshirts voor Euro 2016 en 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de officiële Ierland STORE en in de online shop van Subside Sports. Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 80,- Uiteraard is het mogelijk de voetbalshirts te voorzien van de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. Of check daar goedkopere t-shirts of voetbalshirts. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Of check bij Sportus.nl de retro shirts van Ierland. Directe levering en gratis verzending! 

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Ierland Keepersshirts 2016-2017