Het nieuwe shirt van Ierland voor 2016-2017 is officieel gelanceerd. In dit nieuwe uitshirt speelt het nationale elftal van Ierland de Euro 2016 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Tijdens het EK van 2016 is Ierland ingedeeld in poule E met België, Italië en Zweden. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 neemt Ierland het op tegen Wales, Oostenrijk, Servië, Moldavië en Georgië. Het nieuwe uitshirt van Ierland heeft een fris design.

Ierland EK 2016 tenue

Het nieuwe shirt van Ierland voor 2016-2017 is volledig wit met groene accenten. Deze groene accenten komen allereerst terug in vijf horizontale strepen over de mouwen. Ook aan de onderkant van de achterkant van het voetbalshirt komen deze vijf strepen terug. Verder is het Ierland voetbalshirt uitgerust met een ronde hals (crew neck) met aan de achterkant een groene lijn. Het logo van kledingsponsor Umbro staat op de rechter borst. Het Engelse sportmerk verzorgt sinds 1994 de teamkleding en voetbalshirts van het nationale elftal. De linker borst is uitgerust met het logo van de Ierse voetbalbond FAI (Football Association of Ireland). Op het midden van het nieuwe Ierland shirt staat het logo van hoofdsponsor THREE. Het logo van de hoofdsponsor zal alleen op de replica voetbalshirts staan en niet op de shirts waarin het nationale elftal van Ierland de wedstrijden speelt tijdens het EK van 2016 en de andere uitwedstrijden gedurende 2016-2017. Het nieuwe tenue van het land wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje waarop ook de logo's van Umbro en de voetbalbond prijken. De kousen van het nieuwe tenue van Ierland zijn overwegend wit. Check hieronder de foto's van het Ierland uitshirt, waarin sterren als Keane, Walters, Long en O'Shea tijdens het EK zullen schitteren. Eerder werd al het nieuwe Ierland thuisshirt voor het EK van 2016 en de periode erna gelanceerd.

Ierland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Ierland voetbalshirt voor Euro 2016 en 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de officiële Ierland STORE en in de online shop van Subside Sports. Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 75,- voor volwassenen en voor KIDS een prijs van € 65,-. Uiteraard is het mogelijk de voetbalshirts te voorzien van de officiële bedrukking

van alle spelers of een eigen naam en nummer. Of check daar goedkopere t-shirts of voetbalshirts. Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Of check bij Sportus.nl de retro shirts van Ierland. Directe levering en gratis verzending! 

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Ierland -uitshirt -ek -2016-2017

Ierland -shirt -uit -2016-2017
Ierland -shirt -2016-2017-uit