11 april 2018

Hurley boardshorts Frankrijk WK 2018

Nike heeft de afgelopen weken en maanden veel nieuwe voetbalshirts gelanceerd voor de landen die meedoen aan het WK van 2018. Echter bestaat een WK collectie niet enkel uit een voetbaltenue. Er zijn nog vele off-pitch kleren die ook worden gelanceerd door de kledingsponsor. Zo ook door het Amerikaanse merk Nike. Wat is nou fijner dan je favoriete land aanmoedigen in erg chille en bijpassende kleding. Daarom heeft Nike voor het WK 2018 in Rusland een boardshorts collectie gelanceerd. Onder deze collectie valt ook een zwembroek van Frankrijk. De Franzen nemen het in de poule op tegen Australië, Denemarken en Peru. Deze landen zijn bij elkaar ingedeeld in poule C. Verantwoordelijk voor het design van de boardshorts is Nike echter niet. Deze verantwoordelijkheden heeft Nike overgedragen aan Hurley Phantom. Dit is het surfmerk van Nike. Nieuwsgierig naar het design van de boardshorts? Check het hieronder!

Hurley Frankrijk Boardshorts

Juich voor Frankrijk in comfort en stijl is de slogan van deze enorm gave shorts van het Europese land. De zwembroek van Frankrijk is gebaseerd op zowel het uitshirt als het thuisshirt van het land voor het WK in Rusland. De broek heeft namelijk een blauwe kleur. Dit is dezelfde donkerblauwe kleur als het thuisshirt van Frankrijk. Het uitshirt van Frankrijk is echter versierd met rode en blauwe versiering. Deze versiering komt ook terug op de zwembroek. Over de gehele broek heen zijn rode, witte en blauwe streepjes gezet. Van een afstandje lijkt het net confetti die over de broek heen loopt. Dit geeft een erg feestelijk gezicht. Aan de zijkant van de broek is een witte baan te zien. Deze witte kleur komt ook terug in een baan aan de onderkant van de shorts. Ook aan de zijkant van de broek is het logo van de Franse voetbalbond te zien. Het haantje. Boven dit haantje prijkt één gouden ster. Deze ster staat voor het Wereldkampioenschap dat Frankrijk won in 1998. Frankrijk versloeg dat jaar Brazilië in een spannende finale. Ook het logo van Hurley Phantom staat op de boardshorts. Deze is aangepast in de kleuren van Frankrijk. De zwembroek is gemaakt van een speciaal gerecycled phantom materiaal wat zorgt voor een goede strech. Dit bestaat voor 86 % uit polyester en voor 14 % uit spandex. De lengte van de zwembroek is verkort. Door deze kortere lengte heb je meer bewegingsvrijheid in het water. Dit lijdt tot een beter comfort. De boardshorts van Frankrijk zijn ook uitgerust met zakken aan de zijkant van de broek. Het fijne van deze zakken is dat ze een ritssluiting hebben waardoor je er veilig spullen in kan bewaren. Dit is natuurlijk wel een risico voor als je hierin gaat zwemmen. Let er dan goed op dat uw zakken leeg zijn.

Hurley Frankrijk boardshorts bestellen

De boardshorts zijn vanaf nu te koop. Wil jij zwemmen in deze gave zwembroek en Frankrijk toejuichen op het WK? Bestel uw eigen shorts dan in de onderstaande winkel. Op dit moment is de zwembroek alleen beschikbaar voor volwassenen voor een prijs van € 70,- Het is in de onderstaande webshop ook mogelijk om fan merchandise artikelen te bestellen van het France nationaal elftal. Met deze artikelen kunt u Frankrijk naar de overwinning schreeuwen op het WK in Rusland. Voor een overzicht van de beschikbare producten moet u hiernaast of hieronder kijken voor het overzicht. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Hurley Zwembroek in de NIKE SHOP

Of scoor je fan artikelen in DEZE WEBWINKEL