28 juni 2016

Huddersfield Town thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Huddersfield Town thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor PUMA en de Engelse Championship club. In dit nieuwe shirt speelt Huddersfield Town de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende dit seizoen. Huddersfield Town eindigde afgelopen seizoen als negentiende in de Championship, waardoor het komend seizoen opnieuw op het tweede niveau van Engeland speelt. De thuiswedstrijden van de club worden gespeeld in het John Smith's Stadium. PUMA is sinds 2013 de kledingsponsor van de Engelse club uit de gelijknamige stad. We bespreken hieronder het iconische design van het nieuwe shirt van de Engelse club.

Huddersfield Town thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Huddersfield Town shirt voor 2016-2017 wordt zoals altijd gekenmerkt door de witte en helder blauwe banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevat drie brede blauwe banen en twee brede witte banen. Ook de mouwen hebben dit design. Verder is het nieuwe shirt van ''The Terriers'' uitgerust met een gevouwen kraag in het wit. Op de mouwen en de rechter borst staat het logo van PUMA in het goud, terwijl op de linker borst het logo van de club prijkt. Boven het logo van Huddersfield Town prijken drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de drie kampioenschappen van de club op het hoogste niveau in 1924, 1925 en 1926. PURE Legal Limited is de shirtsponsor van de club en versiert in een witte balk het midden van het shirt. Het nieuwe tenue van de Engelse club wordt gecompleteerd door een wit short met aan de zijkanten een brede blauwe strip. De logo's van de club en PUMA zijn bovendien vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend wit met aan de bovenkant een blauwe band. Zoals alle tenues van PUMA zijn de nieuwe tenues van Huddersfield Town uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues, waarin sterren als Wells, Matmour, Lynch en van La Parra komend jaar schitteren.

Huddersfield Town voetbalshirt kopen

Het nieuwe Huddersfield Town shirt is vanaf nu te koop in de clubshop van de Engelse club. Mocht je niet aan het shirt kunnen komen, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen eventueel voor je kijken wat we voor je kunnen doen! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Of check nieuwe voetbalshirt van 2016-2017 in deze officiële shop! 

Huddersfield -Town -thuisshirt -2016-2017

Huddersfield -town -tenue -2016-2017