Het paarse Tottenham Hotspur trainingsshirt 2019

Ook Tottenham Hotspur gaat op de Nike Sportswear tour, getuige de lancering van het nieuwe trainingsshirt voor 2019, dat vandaag door Nike uitgebracht werd. Dit nieuwe shirt dragen de Spurs in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2018-2019 tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden. Het shirt heeft qua template wat veranderingen ondergaan en heeft bovendien een ander kleurtje. Dit is het voorlopig laatste trainingsshirt van dit seizoen. Medio mei/juni wordt de collectie voor 2019-2020 bekend gemaakt. Benieuwd naar het design van het nieuwe shirt? Check het hieronder!

Paars Tottenham Hotspur training shirt en tenue

Het lag al in de lijn der verwachting dat ook Tottenham Hotspur over zou gaan op het nieuwe template van Nike. Dit betekent ook dat het shirt een nog modieuzer design heeft. Sommige clubs, zoals Inter Milan en Atletico Madrid, hebben er overigens nog niet voor gekozen om over te stappen op het nieuwe template. Dit template komt vooral tot uiting in de taping over de mouwen van het nieuwe trainingstenue van de Londenaren. Deze strip is niet meer verdeeld in de dunne, horizontale strepen. De taping op het shirt is verdeeld in verticale strepen en hierin is bovendien de swoosh van Nike verwerkt. Bovendien wordt de taping ter hoogte van de onderkant van de mouwen afgesloten door de bijnaam van de club van manager Pochettino: SPURS! Een ander kenmerk van het nieuwe template is de introductie van de Nike Vapor hals. Dit is een combinatie van een v-hals en rechte hals. Daarnaast ontbreekt het logo van Nike op de rechter borst. Deze is vervangen door het Nike Sportswear logo. Volgens verschillende bronnen komt dit logo in 2019 ook op verschillende tenues van Nike te staan. We hebben het nog geen eens over de kleur van het shirt gehad. Het shirt heeft namelijk een echte Tottenham Hotspur kleur. In het verleden zijn verschillende uitshirts van de Londense club paars geweest en deze kleur wordt nu gebruikt voor het trainingsshirt. Op de linker borst prijkt met trots het clubembleem! Bij het nieuwe trainingstenue van Tottenham hoort een zwart broekje met aan de zijkanten dezelfde taping als over het shirt loopt, maar dan in het paars!

Check hieronder de foto’s van het paarse Tottenham Hotspur trainingsshirt voor 2019, die vanaf nu gedragen wordt door spelers als Eriksen, Alli, Vertonghen, Son, Kane en andere sterspeler. Ook het roze Paris Saint Germain trainingsshirt heeft overigens het nieuwe template. Check ook het paarse Tottenham Hotspur trainingspak voor 2019. 

Tottenham Hotspur trainingsshirt 2019 bestellen

Het paarse Tottenham Hotspur trainingsshirt voor 2019, dat van januari tot mei 2019 gedragen wordt, kan je kopen voor KIDS en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 40,- en voor volwassenen is het shirt € 45,-. De shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Spurs producten bestellen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het paarse trainingsshirt direct in deze SHOP!