Het paarse Tottenham Hotspur trainingspak 2019

Tottenham Hotspur draagt vanaf vandaag een nieuw trainingspak! Het nieuwe pak is onderdeel van de nieuwe 2019 collectie van Nike. Dit pak wordt alleen in de tweede seizoenshelft van 2018-2019 gedragen en betreft daarnaast het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio mei lanceren Nike en de Londenaren weer een nieuwe trainingscollectie en dit betreft dan direct de nieuwe collectie voor het seizoen 2019-2020. Het pak van de Spurs krijgt vrijwel ieder kwartaal een update qua kleur. Dat is het komende half jaar ook het geval. En dat niet alleen. Het nieuwe trainingspak van Tottenham heeft namelijk ook een nieuw en modieuzer template. Benieuwd? We bespreken het nieuwe pak hieronder!

Paarse Tottenham Hotspur training sweater en trainingsbroek 2019

Het nieuwe trainingspak van Tottenham Hotspur heeft niet direct de mooiste kleur, maar het is nu eenmaal een kleur die vaak gebruikt is in uitshirts van de Londense club. Het pak is namelijk overwegend paars. De laatste keer dat Tottenham Hotspur een paars uitshirt had was tijdens het seizoen 2011-2012. In dit seizoen was Puma nog kledingsponsor van de club van manager Pochettino. Ook het keepersshirt van dit seizoen is overwegend paars. De nieuwe Tottenham Hotspur training sweater bevat verder zwarte accenten. Dan komen we direct bij de update van het template. De taping op de schouders is namelijk veranderd. Deze bevat vanaf nu dunne, verticale strepen en in deze strip is een rijtje met de swoosh van Nike verwerkt. Nike heeft dus afscheid genomen van de zigzagstrepen in de strip op de mouwen. De taping wordt afgesloten door de bijnaam van de club: SPURS. Omdat de swoosh al genoeg op de training top staat, prijkt deze niet op de rechterborst. In plaats hiervan prijkt het Nike sportswear logo op de rechterborst. De trainingspakken worden meer en meer ook in vrije tijd gedragen en met de introductie van het Nike Sportswear logo ziet het trainingspak van Tottenham Hotspur er net wat modieuzer uit. Het logo van de Londense club prijkt op de linker borst en verder bevat de top de gebruikelijke kenmerken. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten en de mouwen betreffen raglanmouwen, zodat de paarse trainingstrui van Manchester City lekker strak om het lichaam valt. Bovendien bevat de sweater een hoge hals met een rits tot de borst en is de achterzoom wat langer. 

Ook de nieuwe Tottenham Hotspur trainingsbroek voor 2019 heeft een subtiele metamorfose ondergaan. De broek bevat namelijk dezelfde taping als de strip over de schouders en mouwen van de nieuwe training sweater voor 2019. De swoosh van Nike ontbreekt op de zijkanten van de broek en in plaats hiervan staat het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk op de broek. Qua functionele kenmerken is alles bij hetzelfde gebleven. De trainingsbroek bevat twee zakken met een rits aan de zijkanten. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband en de onderkant bevat enkelritsen, zodat je de Tottenham Hotspur trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. De trainingsbroek bevat natuurlijk ook weer de iconische toelopende fit, wat betekent dat de broek vooral lekker strak om de enkels en kuiten valt. Zowel de broek als de top bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Tottenham Hotspur trainingsshirt 2019 en check ook het nieuwe trainingsshirt, welke ook een metamorfose heeft ondergaan. Of check het nieuwste tech fleece Tottenham Hotspur pak! 

Tottenham Hotspur trainingspak 2019 bestellen

Het paarse Tottenham Hotspur trainingspak voor 2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Voor volwassenen hebben de training top en trainingsbroek een prijs van € 65,- en voor kinderen zijn deze € 55,-. Wil je andere Tottenham producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Tottenham Hotspur trainingspak in deze SHOP! 

of deze winkel!