Het navy blauwe Tottenham Hotspur tech fleece joggingspak 2019

Het nieuwe Tottenham Hotspur tech fleece joggingspak voor 2019 heeft een heerlijke kleur! Het gehele pak is namelijk in stijl van de clubkleuren van de Spurs! De winter is altijd de perfecte periode om een tech fleece joggingspak te lanceren. Dit is ook iets wat Nike niet nalaat. In de winter ben je natuurlijk wat meer binnen, wil je 's avonds net wat meer op de bank chillen en voetbal kijken! Laten ze in de Premier League nu net geen winterstop hebben, waardoor de clubs volop door voetballen tijdens december en januari. Het is de perfecte periode om met je tech fleece pak en de afstandbediening in de hand lekker Premier League wedstrijdjes te kijken! De echte Spurs fan wordt dan ook verwend, zeker gezien het pak dezelfde kleuren heeft als een deel van het voetbalshirt! Check it out!

Tottenham Hotspur tech fleece vest en joggingsbroek 2019

Het nieuwe Tottenham Hotspur tech fleece joggingspak is onderdeel van de nieuwste 2019 collectie. Waar het nieuwe trainingspak en trainingsshirt paars zijn, gaat het Nike tech fleece pak van de Londenaren op een andere tour. De 2019 collectie wordt overigens alleen gedragen tijdens de tweede seizoenshelft van 2018-2019, dus van januari tot mei 2019. Dit betreft ook de laatste collectie van dit seizoen. Medio mei/juni wordt vervolgens de nieuwe trainingslijn voor 2019-2020 uitgebracht. In het tech fleece joggingspak zullen we de sterren van Tottenham niet vaak zien. Het pak wordt vooral gedragen in de periode tussen de wedstrijden. Het kan ook voor komen dat het pak als presentatiepak wordt gebruikt. Het nieuwe tech fleece pak bestaat ook dit jaar weer uit een vest en een joggingsbroek. Het vest is geheel navy blauw. Door Nike wordt deze tint overigens ''binary blue'' genoemd. Zoals het woord het al zegt, is het tech fleece pak gemaakt van een super zacht fleece materiaal. Dit materiaal is een combinatie van polyester en katoen en heeft bovendien als kenmerk dat het je altijd lekker warm houdt. In het vest zijn ook subtiele zwarte details verwerkt. Deze zijn te vinden in de rits en in de twee kangoeroezakken aan de zijkanten. Bovendien bevat het jack van Tottenham Hotspur aan de onderkant een zwarte band. Op de borst prijken de swoosh van Nike en het logo van Tottenham. Verder bevat het vest natuurlijk ook een capuchon. Deze capuchon is net wat hoger en dus kan je je hier lekker in verstoppen tijdens de koude winterdagen.

De tech fleece Tottenham Hotspur joggingsbroek is gemaakt van hetzelfde materiaal als het vest en heeft precies dezelfde kleur als het jack. Kenmerkend aan de broek is dat deze heerlijk strak om de benen valt. De onderkant van de broek is uitgerust met cuffs, zodat de trainingsbroek van de Engelse club naadloos aansluit op de enkels. Ter hoogte van de rechterknie heeft Nike dit jaar een extra zakje met rits aangebracht. De zijkanten van de broek bevatten ook twee zakken met een rits.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van dit heerlijke Tottenham Hotspur pak om in te chillen! Check ook het paarse Tottenham Hotspur trainingspak voor 2019 en het nieuwste trainingsshirt!

Tottenham Hotspur tech fleece joggingspak bestellen

Het nieuwe Tottenham Hotspur tech fleece pak kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit pak kan je alleen voor volwassenen kopen. Het is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het vest is € 100,- en de prijs van de joggingsbroek is € 90,-. In totaal heeft het Nike tech fleece pak van Tottenham dus een prijs van € 190,-. Wil je andere Spurs producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Tottenham Hotspur joggingspak in deze SHOP! 

of deze winkel!