10 januari 2012

Guinea voetbalshirts 2012/2013

De nieuwe voetbalshirts van Guinea zijn officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Airness en de voetbalbond van Guinea. In deze voetbalshirts werkt Guinea de wedstrijden af tijdens de Afrika Cup 2012, welke vanaf eind januari in eigen land en in Gabon gehouden wordt. Het thuisshirt van Guinea is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de diagonale gele en groene baan over de borst. In deze baan staat, ter hoogte van het midden van de borst, het logo van teamkledingsponsor Airness en op de linkerborst het logo van de voetbalbond van Guinea FGF (Federation Guineenne de Football ).

Verder bevat het shirt een kleine V-hals, welke voor de helft rood is en voor de helft geel. Ook een deel van de onderkant van de mouwen zijn geel. De vlag van Guinea wordt bovendien gekenmerkt door een rode, gele en groene brede verticale baan.


Het uitshirt van Guinea heeft hetzelfde design als het thuisshirt en is overwegend wit. Dit shirt bevat ook een diagonale baan over de borst in de kleuren van de vlag van Guinea: rood, geel en groen. De kraag wordt gekenmerkt door een rood-witte V-hals en ook een deel van de onderkant van de mouwen zijn rood. Check hieronder de foto's van de nieuwe Guinea voetbalshirts. Alle voetbalshirts van de teams die meedoen aan de Afrika Cup 2012 kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

Guinea thuisshirt 2012

 

Guinea uitshirt 2012