17 september 2021

Groen Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022

Tottenham Hotspur en Nike hebben nu ook een groen trainingspak voor het seizoen 2021-2022 gepresenteerd. Dit groene trainingspak is onderdeel van de lijn rondom het nieuwe Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2021-2022 en wordt vooral gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Conference League wedstrijden in 2021-2022. Het groene (door Nike ''Dark Teal Green'' genoemd) trainingspak bestaat dit jaar uit een trainingsjack (met capuchon) of een training sweater en een strakke trainingsbroek.

Groen Tottenham Hotspur training sweater en trainingsjack

Het trainingspak van Tottenham Hotspur is dus beschikbaar met een trainingsjack of een trainingsjack. Dit mag je zelf kiezen. Tijdens de trainingen dragen de spelers vooral de training sweater. Deze training sweater is volledig groen met fel gele accenten. De diagonale band over de mouwen is fel groen en hetzelfde geldt voor de logo's van de club en Nike op de borst. De training sweaters zijn weer uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, voor de perfecte pasvorm. De achterkant van de training sweaters van Nike is dit jaar weer iets langer, zodat dit de spelers extra bescherming biedt. De mouwen bevatten de bekende all-over print van ruiten. Wil je een wat meer casual look, dan kun je kiezen voor het Tottenham Hotspur trainingsjack met capuchon. Het trainingsjack bevat dezelfde kleuren als de training sweater, maar bevat een doorlopende rits. Bovendien is het trainingsjack uitgerust met twee zakken met een rits en bevindt zich onder het logo van de club een diagonaal borstzakje. Een ander verschil tussen beide items is dat het trainingsjack voor 100% uit polyester bestaat en de training sweaters voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan. De training sweaters zijn dan ook wat elastischer.

Groene Tottenham Hotspur trainingsbroek 2021-2022

De nieuwe Tottenham Hotspur Conference League trainingsbroek 2021-2022 heeft dezelfde kleurencombinatie als de sweaters en trainingsjacks. De trainingsbroek is volledig groen met aan de bovenkant van de pijpen in het fel geel (Venom Green) de logo's van de club en Nike. De trainingsbroeken bevatten verder de volgende functionele details:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een Nike FlyVent tailleband. Met deze tailleband met koord kan de pasvorm van de broek aangepast worden.

  • De groene Tottenham Hotspur trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek nog makkelijker over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • De broek is van hetzelfde materiaal gemaakt als de training sweaters. In de stof van het trainingspak is de Nike Dri Fit technologie verwerkt, welke zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het groene Nike Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bergwijn, Kane, Son, Alli, Tanganga, Ndombele, Moura en nog meer spelers en check ook het navy blauwe Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022.

Tottenham Hotspur trainingspak bestellen

Het Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training sweater is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Het trainingsjack met capuchon is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 74,95. De losse trainingsbroeken bestel je vanaf € 54,95 en een pak met trainingsjack is voor kinderen € 99,95. Check ook andere Tottenham Hotspur producten in de onderstaande winkels.

Bestel je Tottenham trainingspak altijd in de NIKE SHOP! 

of deze SHOP! 

of deze fanshop!

Groen Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022

Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022

Groen Tottenham Hotspur trainingspak met trainingsjack 2021-2022