16 september 2021

Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2021-2022

Nike en Tottenham Hotspur hebben vandaag het nieuwste Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer José Mourinho vooral de uitwedstrijden in de Conference League. In het nieuwe Europese toernooi nemen de ''Spurs'' het in de poulefase op tegen Vitesse, Stade Rennes en NS Mura. Het derde tenue is bovendien het alternatief voor het Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022 in de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden dit seizoen. Nike is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Tottenham Hotspur 3e shirt. Het Engelse sportmerk is sinds de zomer van 2017 de kledingsponsor van Tottenham en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2023.

Paars Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022

Het Tottenham Hotspur 3ee voetbalshirt 2021-2022 is geïnspireerd door jeugd van Londen. In 2019 bracht Nike acht lokale creatievelingen bij elkaar in studio Tottex voor een workshop. In deze workshops kwam onder andere ter sprake waar Tottenham Hotspur voor stond. De visie die hieruit voorkwam is tot leven gebracht in het design van het nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirt. Het tenue bevat namelijk een all-over print van de straten van Tottenham. Het voetbalshirt is een combinatie van paars en fel geel en viert de N17 buurt rondom het stadion van de club. Ter hoogte van de rechter schouder en linker onderkant van het tenue bevindt zich een fel geel/groen vlak. Verder is het voetbalshirt volledig paars met een design van v-banen, waarin een print van de buurt van Tottenham is verwerkt. Daarnaast is het tenue voorzien van zwarte accenten. De V-hals is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de zigzag taping aan de zijkanten van het tenue. Alle logo's op het voetbalshirt zijn wit. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor AIA versiert het midden van het tenue.

Een speciaal detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de hals. Hier heeft Nike een speciaal Nike X N17 logo verwerkt. Dit logo is ontworpen door Marlon Clarke, één van de acht designers van het tenue. Hij reageert: ''Als groots Tottenham Hotspur fan heb ik de kans gekregen aan dit fantastische project te werken en workshops te volgen. Deze ervaring heeft twee van mijn grootste passies bij elkaar gebracht: voetbal en design. Dit heeft mij er toe aangezet om mijn creatieve dromen na te jagen. Het deel uit maken van het ontwerpproces van dit nieuwe voetbalshirt, waar veel mensen nog jaren plezier van zullen hebben, is het beste gevoel ooit.''

Het Tottenham Hotspur 3e shirt 2021-2022 wordt dit jaar gecompleteerd door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte, diagonale taping. De logo's van Nike en de club op het broekje zijn ook wit. De kousen van het tenue zijn volledig paars en bevatten op het midden een swoosh en de bijnaam van de club: SPURS.

Alle Nike tenues zijn dit jaar onderdeel van het Nike Move To Zero programma. Alle tenues zijn gemaakt van een gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. De tenues zijn bovendien uitgerust met de nieuwste technologieën. De authentic voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit ADV technologie en de replica/stadium voetbalshirts de Dri Fit technologie. Beide systemen zorgen ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues worden getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerend effect. De authentic/MATCH voetbalshirts bevatten extra ventilatiezones en vallen iets getailleerder.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Tottenham Hotspur 3e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kane, Alli, Son, Ndombele, Lucas Moura, Tanganga, Gil, Romero, Bergwijn en andere spelers.

Tottenham Hotspur 3e shirt 2021-2022 bestellen

Het Nike Tottenham Hotspur 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het MATCH voetbalshirt € 139,95 en het replica voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het shirt € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je het Tottenham Hotspur tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Tottenham Hotspur uitshirt direct in de Nike winkel! 

of de Tottenham Hotspur fanshop! (inclusief officiële bedrukking)

of deze SHOP

Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2021-2022

Tottenham Hotspur 3e shirt 2021-2022

Tottenham Hotspur 3e shirt 2021-2022

Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2021-2022