22 juli 2021

Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022

Tottenham Hotspur en Nike hebben vandaag het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. Waar het nieuwe thuisshirt van de ''Spurs'' een vrij eenvoudig en sober design heeft, kan dat niet van het nieuwe uittenue gezegd worden! Voor het design van het nieuwe tenue is ook dit seizoen Nike weer verantwoordelijk. Het Amerikaanse sportmerk is sinds de zomer van 2017 de kledingsponsor van de Londense club en beide partijen hebben nog een overeenkomst tot 2033. In het uitshirt speelt Tottenham de Premier League, FA Cup, League Cup en Conference League uitwedstrijden in 2021-2022. In een aantal uitwedstrijden draagt de club van Mourinho het Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt. 

Tottenham Hotspur uit shirt en tenue 2021-2022

Het Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022 kan misschien wel het best omschreven worden als een combinatie van wervelwind, een vuurzee en een meteorietinslag! Als dat de tegenstanders van Tottenham niet gek maakt, weten wij het ook niet meer ;)! Het tenue is overwegend zwart en bevat een all-over graphic print in vrijwel alle kleuren van de regenboog: blauw, rood, oranje, roze en paars. De all-over print bevindt zich zowel op de body van het tenue als op de mouwen. Verder bevat het tenue fel gele accenten (door Nike ''Venom Green'' genoemd), welke terugkomen in alle logo's op het tenue. De swoosh van Nike op de rechterborst is fel geel met subtiele zwarte omranding en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor AIA versiert het midden van de Tottenham Hotpsur tenues en de linkermouw is uitgerust met het logo van mouwsponsor Cinch. Het Tottenham Hotspur uitshirt is verder uitgerust met een ronde, zwarte hals, waarvan de achterzijde paars is. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en de zigzag taping aan de zijkanten van het tenue zijn zwart. De achterkant van het tenue is voorzien van een groot zwart vlak, waarin de namen en nummers van de spelers staan. Het Tottenham Hotspur uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike in het fel groen staan. De kousen van het tenue zijn ook volledig zwart met op het midden de swoosh van Nike in het fel geel.

Zoals alle tenues van Nike dit seizoen zijn de Tottenham Hotspur uitshirts 2021-2022 ook onderdeel van het Nike Move To Zero programma. De tenues zijn gemaakt van gerecycled polyester afkomstig van plastic waterflessen. De tenues zijn bovendien uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Nike. Het Match voetbalshirt (de versie die de spelers dragen) zijn voorzien van de Nike Dri Fit ADV. Technologie en de replica/stadium tenues bevatten de Nike Dri Fit technologie. Deze systemen zijn in de stof van de tenues verwerkt en zorgen ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de voetbalshirts worden getransporteerd. Bovendien geeft het een ventilerend effect. De Match voetbalshirts bevatten extra ventilatiezones, zijn wat lichter en vallen wat getailleerder.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kane, Son, Alli, Ndombele, Lucas Moura, Bergwijn, Hojberg, Reguilón, Lamela en nog meer spelers.

Tottenham Hotspur uitshirt bestellen

Het Tottenham Hotspur uitshirt kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het Match voetbalshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 139,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je de Tottenham Hotspur tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering! 

Bestel je Tottenham Hotspur uitshirt direct in de Nike winkel! 

of de Tottenham Hotspur fanshop! (inclusief officiële bedrukking)

of deze SHOP

Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022

Tottenham Hotspur uitshirt 2021-2022

Tottenham Hotspur uittenue 2021-2022