Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022

Het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022 is vandaag officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike. Het trainingspak is onderdeel van de Nike collectie voor het seizoen 2021-2022! Dit trainingspak wordt door de club uit Noord Londen gedragen tijdens de voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2021-2022. Nike is sinds 2017-2018 kledingsponsor van ''The Spurs'' en beide partijen hebben nog een contract tot 2033. 

Blauwe Tottenham Hotspur training sweater 2021-2022

Het Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022 bestaat ook dit seizoen weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Beide items zijn gebaseerd op het standaard Nike Strike 21 template. Dit template gebruikt Nike voor alle trainingspakken van voetbalclubs in 2021-2022. De Tottenham Hotspur training sweater is dit seizoen overwegend donker blauw (door Nike ''Binary Blue'' genoemd) en bevat zowel fel gele (''Venom Green'') als blauwe accenten. De bovenkant van de mouwen van de trainingstrui zijn blauw. De mouwen bevatten ook dit jaar weer een all-over print. Vorig jaar waren dit nog golven en deze zijn nu ingeruild voor ruiten en dunne lijntjes. Dit is kenmerkend voor het Strike template. Een ander kenmerk van dit template is de diagonale band op de mouwen van de training tops. Op de nieuwe Tottenham Hotspur training sweater is deze diagonale band fel geel. Deze kleur komt ook weer terug in de logo's van Nike en de club op de borst.Verder heeft de Tottenham Hotspur training sweater dezelfde kenmerken als het trainingspak van vorig seizoen. De sweater heeft opnieuw een semi-hoge hals met een rits tot de borst. Ook dit jaar heeft de training sweater weer een getailleerde pasvorm. De Nike training tops zijn namelijk gemaakt van een elastisch materiaal (91% polyester en 9% elastaan). Daarnaast zijn de sweaters uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen door de mouwen heen doet, valt de sweater nog strakker. De achterkant van de trainingstrui is iets langer en dit biedt de spelers net wat extra bescherming.

Tottenham Hotspur trainingsbroek 2021-2022

De Tottenham Hotspur trainingsbroek 2021-2021 heeft dezelfde kleuren als de training sweater. De trainingsbroek is donkerblauw en bevat ter hoogte van de heupen ook weer een diagonale band in het fel geel. Ter hoogte van de zakken aan de zijkanten van de trainingsbroek bevindt zich eenzelfde print als die op de mouwen van de Tottenham Hotspur training sweater. Boven de diagonale band staan de swoosh van Nike en het clublogo in het geel. Verder bevat de Tottenham Hotspur trainingsbroek de gebruikelijke technische details:

  • De bovenkant van de Tottenham Hotspur trainingsbroek is uitgerust met een Nike FlyVent tailleband. Met deze band kun je zelf naar wens de fit van de broek verstellen.

  • De onderkant van deze trainingsbroek is voorzien van enkelritsen.

  • De trainingsbroek heeft een tapered fit en valt met name strak rondom de kuiten en enkels.

  • De broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater en in de stof van het pak is de Nike Dri Fit technologie verwerkt. Deze performance technologie zorgt ervoor dat zweet en vocht snel naar de buitenkant van het Tottenham Hotspur trainingspak getransporteerd worden. Bovendien zorgt het voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bergwijn, Bale, Kane, Son, Alli, Ndombele, Reguiln, Carlos Vinicius, Hohbjerg en nog meer spelers. 

Tottenham Hotspur trainingspak bestellen

Het Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. De trainingstrui en trainingsbroek zijn voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn beide items € 54,95. Het trainingspak is ook beschikbaar met een trainingsjack. Voor volwassenen is dit pak € 119,95 en voor kinderen € 99,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Tottenham trainingspak altijd in de NIKE SHOP! 

of deze SHOP! 

of deze fanshop!

Tottenham Hotspur trainingspak 2021-2022 kinderen

Tottenham Hotspur trainingsbroek 2021-2022