Goedkope EK 2020 voetbal bestellen | Wij geven advies

We schreven al eerder een blog over de officiële EK 2020 bal waarmee de 32 landen tijdens Euro 2020 spelen. Zoals inmiddels wel bekend is, heeft de nieuwe EK 2020 de naam Uniforia. In ons nieuwsbericht zijn we uitgebreid ingegaan op de technische features van de officiële wedstrijdbal. We hebben verschillende vragen gekregen over de prijs van de adidas Uniforia voetbal. De officiële wedstrijdbal van adidas heeft namelijk een prijs van € 139,95. Deze zogenaamde adidas Euro 2020 Uniforia PRO voetbal is de bal waarmee de landen ook daadwerkelijk spelen tijdens het toernooi. Sinds deze week zijn er ook goedkopere, replica versies beschikbaar, die ook nog perfect zijn om mee te voetballen op gras, kunstgras of op straat. In dit blog gaan we in op de verschillen tussen de verschillende goedkope Euro 2020 voetballen. Check!

Wil je direct een goedkope EK 2020 bal bestellen? Dat kan in de de officiële adidas SHOP, deze shop of deze winkel

adidas Uniforia EK 2020 replica voetbal | € 34,95

De meest gangbare replica EK 2020 voetbal is de adidas Uniforia replica voetbal. Deze heeft vrijwel hetzelfde design als de officiële wedstrijdbal. De bal is namelijk ook uitgerust met vervagende zwarte strepen, welke symbool staan voor de vervagende grenzen in Europa. Bovendien bevat deze bal de kleurige strepen, die symbool staan voor de diversiteit voor de aan het EK deelnemende landen en de fans. Wat wel ontbreekt op vrijwel alle replica voetballen zijn de namen van de steden waar tijdens het EK 2020 gespeeld wordt met de coördinaten van de EK stadions. Deze staan wel in het zilver op de officiële wedstrijdbal, maar niet op de replica voetbal. Deze replica voetbal is natuurlijk ook veel goedkoper dan de officiële bal. De reden hiervan is dat de buitenbal gemaakt is van TPU (Thermoplastic polyurethane) materiaal en niet van polyester. Bovendien bevat de bal niet de dunne puntjes, die wel op de wedstrijdbal aanwezig zijn. De binnenbal is gemaakt van butyl en niet van rubber, zoals dat bij de officiële bal wel het geval is. Ondanks de verschillen maakt het dat je met deze replica voetbal perfect kunt spelen op gras of op straat. Deze bal is zowel beschikbaar in maatje 4 als in maatje 5 (de maat van een reguliere voetbal). De bal heeft slechts een prijs van € 34,95.

adidas Uniforia EK 2020 competitie voetbal | € 49,95

Een andere replica variant van de Euro 2020 voetbal is de zogenaamde competitievoetbal. De competitie voetbal is de na de officiële variant de duurste versie van de bal, maar toch nog vrij goedkoop. Deze bal heeft namelijk een prijs van € 49,95. Zoals de naam van de bal al zegt, is dit ook een perfect bal om een wedstrijd mee te spelen. Deze bal heeft ook weer hetzelfde ontwerp als de officiële wedstrijdbal, maar bevat niet de namen van de Euro 2020 steden en de coördinaten van de stadions. Het verschil met de replica voetbal is dat de buitenbal wel geheel uit polyester bestaat. De de naden van de voetbal zijn evenals bij de replica voetbal, thermisch met elkaar verlijmd. Omdat de buitenbal gemaakt is van polyester is de competitie voetbal vooral perfect om mee te trainen en wedstrijden mee te spelen op gras op kunstgras. Je kunt deze bal uiteraard ook gebruiken om op straat mee te voetballen, maar eigenlijk is deze bal daar iets te duur nog voor.

adidas Uniforia EK 2020 training voetbal | € 24,95

Het kan echter nog goedkoper! De adidas Uniforia Euro 2020 training voetbal heeft slechts een prijs van € 24,95! De trainingsbal kunnen we het beste persifleren als een fan bal. Het is vooral voor kinderen een leuke bal om mee te spelen op straat. De bal heeft een iets minder ronde vorm dan de competitie & replica voetbal en de buitenbal is gemaakt van TPU film materiaal. Daarnaast is de bal voorzien van een hologram foliemateriaal, waardoor de bal wat reflecteert. De binnenbal bestaat voor 100% uit butyl. Deze bal heeft hetzelfde design als de wedstrijdbal, maar bevat ook weer niet de speelsteden met de coördinaten. Deze fan voetbal is door adidas uitgebracht in verschillende kleuren, namelijk in het wit, zilver en zwart. Alle replica voetballen bevatten overigens wel de logo's van de UEFA, adidas en Euro 2020. De trainingsbal is beschikbaar in de maten 3, 4 en 5.

adidas Uniforia EK 2020 League J290 & J350 voetbal | € 24,95

Voor kinderen heeft adidas ook nog een andere speciale variant voor kinderen uitgebracht. Dit zijn de zogenaamde League J350 & League J290 voetbal. Deze ballen zijn lichter dan de hierboven besproken ballen. 350 & 290 verwijzen namelijk naar het aantal gram dat deze ballen slechts wegen. Verder heeft deze voetbal dezelfde kenmerken als de trainingsvoetbal. De adidas Uniforia J350 & J290 voetbal hebben ook een prijs van € 24,95. Deze bal is beschikbaar in de maten 4 en 5.

adidas Uniforia EK 2020 mini voetbal | € 12,95

Wil je het nog goedkoper? Dat kan! De Euro 2020 Uniforia mini voetbal is de perfecte bal om iemand cadeau te doen. De mini voetbal heeft maatje 1 en dit is dan ook direct de allerkleinste variant van de officiële EK 2020 bal. Met de minibal kun je daarnaast perfect aan je skilss werken. Daarnaast is het een ideale bal voor de allerjongste Euro 2020 fans. De buitenbal van de mini EK 2020 voetbal is weer gemaakt van TPU en de binnenkant van de mini bal is gevuld met een luchtloze kern van foam. Dit maakt het balletje perfect om lekker mee hoog te houden. Dit balletje heeft slechts een prijs van € 12,95!

Naast deze goedkope replica modellen van de EK 2020 voetbal heeft adidas ook nog andere varianten van de bal. Zo is er een speciale Futsal variant (de League Sala Uniforia voetbal) met een prijs van € 34,95 of een mega variant (de Jumbo Uniforia voetbal) met een prijs van maar liefst € 299,95!

adidas Uniforia Euro 2020 voetbal bestellen

Het mag duidelijk zijn dat je de adidas Uniforia EK 2020 voetbal in verschillende prijsklassen en varianten kunt bestellen. Dat kan al vanaf een prijs van € 12,95 tot een prijs van € 300,-. In de onderstaande winkels vind je al deze varianten van EK voetbal en scoor je bovendien tal van andere officiële ballen, zoals de Champions League bal, de WK bal, de Europa League voetbal of goedkope fan ballen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze nieuwe adidas voetbal direct in deze SHOP!

of deze winkel!