2 november 2017

Goedkoop Uruguay voetbalshirt en t-shirt

Voetbalshirts zijn tegenwoordig een flinke investering. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar een goedkoper alternatief voor het officiële voetbalshirt. In onze reeks blogs over goedkope voetbalshirts van de landen die aan het WK van 2018 deelnemen, bespreken we vandaag de goedkopere alternatieven van het Uruguay voetbalshirt. Voor volwassenen heeft het officiële PUMA shirt van het nationale eltal namelijk een prijs van ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Dan heb nog geen eens een eigen naam en nummer op het tenue staan. De extra prijs hiervan is vaak ook nog € 15,- tot € 20,-. Laat staan dat je een broekje of kousen hebt. De broekjes zijn vaak nog € 35 tot € 40 en de kousen € 20,-. Voordat je het weet ben je voor een heel tenue € 150,- kwijt. Gelukkig lanceren een aantal merken ook goedkope retro voetbalshirts en t-shirts van het Uruguayaanse voetbalelftal. Die bespreken we hieronder!

Goedkope Uruguay t-shirts van Retake

Het merk Retake is de goedkoopste als het gaat om Uruguay t-shirts. Dit merk heeft namelijk een breed aanbod aan t-shirt, die perfect zijn om het nationale elftal van het land mee aan te moedigen. Vooral het zogenaamde team t-shirt is een populair item. De team t-shirts uit het assortiment van Retake zijn enerzijds geïnspireerd door de vlag het land en anderzijds door de tenues. Het Uruguay team t-shirt bevat dezelfde vale, licht blauwe kleur als het voetbalshirt en bevat op de linker borst een print van een vintage embleem van de voetbalbond van het land, de Asociación Uruguaya de Fútbol (AUF). Op het midden van deze t-shirts prijkt de naam van het land. Boven en onder de naam bevindt zich een zwarte lijn, wat ervoor zorgt dat het t-shirt een echte retro uitstraling heeft. De Uruguay team t-shirts hebben een ronde hals en kunnen bovendien besteld worden met de namen en nummer van verschillende sterspelers op de achterkant van het shirt. Zo zijn de t-shirts beschikbaar met de naam en het nummer van sterren als Suarez (9), Cavani (21) en Lodeiro (14). De prijs van de shirts zonder print is slechts € 26,95 en met de print van één van deze spelers is de prijs slecht € 31,95. Ben je fan van Uruguay & Suarez, dan ben je bij Retake helemaal aan het juiste adres. Het merk heeft namelijk verschillende t-shirts met het gezicht van de sterspeler uitgebracht, geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het nationale elftal: licht blauw en wit. De Suarez Uruguay t-shirts scoor je zelfs al vanaf € 24,95. Alle t-shirts van Retake bestaan voor 100% uit katoen en hebben een perfecte fit. Deze t-shirts scoor je exclusief in deze WINKEL!

Goedkope Uruguay retro voetbalshirts van COPA Football

Een ander merk van Nederlandse bodem biedt ook een goedkoper alternatief voor de voetbalshirts van het nationale elftal aan. We hebben het hier over COPA Football. COPA Football staat vooral bekend om het produceren van geweldige retro shirts en uiteraard heeft het merk ook een Uruguay retro shirt in haar assortiment. Dit betreft het voetbalshirt dat geïnspireerd is door het shirt van de jaren '70. Vooral tijdens het WK van 1970 presteerde het elftal goed. In een poule met Italië, Zweden en Israel eindige het land tweede, waardoor het door wist te dringen naar de kwartfinales van het WK. In de kwartfinale werd er afgerekend met de Sovjet Unie. De halve finale was voor het Uruguayaanse elftal net een brug te ver. Hierin werd verloren van de latere winnaar van het toernooi, Brazilië. COPA heeft het shirt van destijds opnieuw gelanceerd. Dit shirt is natuurlijk geheel licht blauw en bevat een witte v-hals. De witte details komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de linker borst prijkt het vintage embleem van de voetbalbond, welke gekenmerkt wordt door een zon. Dit shirt heeft een prijs van slechts € 49,95 en kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit shirt wordt geleverd in een luxe cadeaubox van het merk COPA. Het merk heeft overigens ook nog een goedkoper alternatief, namelijk het t-shirt als ode aan het mini WK van 1980. Dit WK vond plaats in Uruguay en bevat een print van het logo van het toernooi op de voorkant van het shirt. Dit t-shirt heeft slechts een prijs van € 34,95! Beide goedkope Uruguay t-shirts scoor je exclusief in deze winkel!

Ben je toch op zoek naar het shirt, waarin het nationale elftal tijdens het WK van 2018 speelt? Check dan alles over het Uruguay voetbalshirt van 2018-2019. Check ook andere goedkope Uruguay producten in het overzicht hiernaast of hieronder.