15 maart 2018

Puma en Uruguay lanceren nieuw trainingspak voor WK van 2018

Uruguay en Puma hebben in de aanloop naar het WK in Rusland opnieuw een trainingspak gelanceerd. In werd het anthem trainingspak uitgebracht. Vandaag volgde het zip pak. Het anthem pak is het trainingspak waarin de spelers het veld betreden. In het zip trainingspak werken de spelers de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de WK 2018 wedstrijden en de COPA America wedstrijden in 2019. Tijdens het WK neemt het Uruguyaanse voetbalelftal het in ieder geval op tegen Rusland, Saoudi Arabië en Egypte in poule A. Het WK trainingspak van Uruguay bestaat dit jaar uit een zip training top en een strakke, tapered trainingsbroek. Meer weten over dit nieuwe pak? Check hieronder alle details!

Uruguay training top en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Uruguay WK pak is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van het voetbalelftal. De  training top is geheel licht blauw en bevat bovendien subtiele zwarte accenten. Deze accenten zijn te vinden in de strip over de schouders en mouwen. Hier bevinden zich namelijk twee zwarte lijnen. Ook het logo van Puma op de rechter borst is zwart. Het Duitse sportmerk is inmiddels alweer elf jaar kledingsponsor van het Zuid Amerikaanse land en vorig jaar werd het contract tot 2023 verlengd. Verder wordt het nieuwe pak gekenmerkt door de hoge hals met een verborgen rits. Deze rits loopt ongeveer tot en met het midden van de borst. De linker borst is uitgerust met het embleem van de voetbalbond van het land, de de Asociación Uruguaya de Fútbol (AUF). Boven dit embleem prijken traditioneel de vier sterren. Twee van deze sterren verwijzen naar de gewonnen Olympische Spelen in de jaren '20 van de vorige eeuw en de andere twee sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1930 en 1950. Kenmerkend aan de zip top van het Uruguay trainingspak zijn ook de meshpanelen ter hoogte van de oksels. De meshpanelen zijn door Puma juist op de plaatsen aangebracht waar spelers dat het meest nodig hebben. In deze meshpanelen is de Puma Dry Cell technologie verwerkt, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De mouwen van het pak betreffen raglanmouwen. Dit betekent dat de mouwen lekker strak om e armen vallen en ook nog eens perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Verder bevat de top ook nog eens twee verborgen zakken aan de zijkanten.

Dan de trainingsbroek van het nieuwe pak. Zoals we van Puma gewend zijn, valt deze lekker strak om de kuiten en enkels. Door Puma wordt dit ook de tapered fit genoemd. De fit van de broek kan je overigens ook verstellen met een tailleband aan de bovenkant van de broek. De onderkant van de trainingsbroek van Uruguay is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers kunt doen. Andere kenmerken van de broek zijn dat de logo's van de AUF en Puma ter hoogte van de heupen verwerkt zijn en dat de broek aan de zijkanten ritsen bevat. Ook de broek bestaat voor 100% uit polyester en deze is ook weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie! Vanaf nu zien we sterren als Suarez, Cavani, Godin en Lodeiro in dit pak schitteren. Eerder lanceerden beide partijen al een ander pak. Check dus ook meer details van het zogenaamde Uruguay anthem trainingspak.

Uruguay trainingspak bestellen

Het nieuwe Uruguay trainingspak voor het WK van 2018 en de periode 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen, dus in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van de training top is ongeveer € 70,- en de prijs van de trainingsbroek is ongeveer € 50,-, waardoor je het nieuwe pak voor ongeveer € 120,- kunt bestellen. Dit kan in de onderstaande online webshops. Wil je het elftal op een andere manier tijdens het WK aanmoedigen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Uruguay trainingspak in deze SHOP!

of deze winkel!