23 oktober 2017

Uruguay anthem trainingspak 2018-2019

Het nieuwe Uruguay anthem trainingspak voor het WK van 2018 is zo goed als bekend. Dit trainingspak bestaat uit het anthem jack en een trainingsbroek. Vooral in het nieuwe trainingsjack zullen we de sterren van Uruguay de komende jaren het veld zien betreden. Het anthem jack wordt door het Uruguayaanse voetbalelftal namelijk gedragen bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de WK 2018 wedstrijden en de andere wedstrijden gedurende de periode 2018-2019. Bovendien wordt het jack door de spelers gedragen bij het afspelen van het volkslied van het land (''Orientales, la Patria o la tumba'') voorafgaande aan de wedstrijden van het nationale voetbalelftal. In dit blog bespreken we het pak, dus inclusief een bijbehorende trainingsbroek. Puma is ook deze jaargang verantwoordelijk voor het design van de tenues en trainingskleding. Deze functie vervult het Duitse sportmerk sinds 2007 en vorig jaar werd het contract tot 2023 verlengd. Check hieronder de details van het nieuwe pak.

Uruguay anthem trainingsjack 2018-2019

Het Uruguay anthem trainingsjack voor 2018-2019 heeft een opvallend design. Het jack is een combinatie van zwart en licht blauw. Over de body van het jack bevindt zich een flitsend gradient design in het licht blauw. Ter hoogte van de rits van het jack is het jack licht blauw en naar de zijkanten van het trainingsjack loopt het jack over in het zwart middels de gradient strip van dunne zwarte en licht blauwe stippen. De rits van het jack is ook geheel licht blauw. Verder wordt het trainingsjack gekenmerkt door de hoge hals en prijkt het logo van kledingsponsor PUMA in het goud op de rechter borst. Het embleem van het Duitse sportmerk prijkt op de mouwen. De mouwen zijn raglanmouwen. Dit betekent dat de mouwen strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid en is het jack perfect om casual te dragen én om in te trainen. De linker borst bevat de badge van de Uruguayaanse voetbalbond, de Asociación Uruguaya de Fútbol (AUF). Boven dit logo prijken vier sterren. Twee van deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1930 en 1950 en de andere sterren verwijzen naar het winnen van de Olympische Spelen in 1924 en 1928. De zijkanten van het jack bevatten zakken met ritsen.

Uruguay anthem trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Uruguay pak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek voldoet aan de eisen van tegenwoordig. Dat betekent dat de broek aan de onderkant enkelritsen bevat en een lekker strakke fit heeft. Vooral ter hoogte van de enkels en kuiten valt de broek strak. Dit word een toelopende pasvorm genoemd. De bovenkant van de broek bevat een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Ook de trainingsbroek is weer uitgerust met twee zakken met een rits en verder staan ook de logo's van de bond en Puma op de broek. Zoals alle trainingskleding van PUMA is ook dit pak uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Suarez, Cavani, Godin, Gimenez, Lugano, Lodeiro en andere sterspelers. Check bovendien het pak waarin de spelers trainen!

Uruguay trainingspak kopen

Het nieuwe pak van Uruguay kan je vanaf november/december bestellen in de onderstaande online voetbalwinkel. Het jack en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het jack heeft voor volwassenen een prijs van € 85,- en de trainingsbroek heeft een prijs van € 55,-. Wil je andere en goedkope Uruguay producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Uruguay trainingspak in deze SHOP!

of deze winkel!

of check het retro jack in deze SHOP!