5 februari 2018

Retake lanceert trendy Uruguay trui voor het WK van 2018

In de aanloop naar het WK van 2018 in Rusland lanceert Het Engelse sportfashion merk Retake steeds meer producten. Wekelijks worden er nieuwe items gelanceerd van de landen die deelnemen aan het wereldkampioenschap. Deze fan items zijn perfect om 1 van de 32 nationale teams aan te moedigen. Hiervoor heeft het merk Retake een speciale lijn, namelijk de zogenaamde ‘’TEAM’’ lijn. Deze lijn bestaat uit zowel t-shirts als truien in de kleuren van de deelnemende landen. Deze week is de hoodie van Uruguay gepresenteerd. Het is de perfecte trui om ‘’La Celeste’’ aan te moedigen tijdens het aankomende WK. In de groepsfase van het WK neemt de ploeg van bondscoach Oscar Tabárez het op tegen Gastland Rusland, Egypte en Saoedi-Arabië in poule A. Ben jij een echte fan van het Uruguayaanse elftal? Dan mag deze casual trui zeker niet ontbreken in je kast! Check hieronder alle details.

Zwarte Uruguay capuchon trui van Retake

De kleur van de hoodie komt niet overeen met de kleuren van het thuisshirt. Het shirt van het nationale elftal wordt ook tijdens het WK weer gekenmerkt door de lichtblauwe kleur, terwijl de hoodie is uitgebracht in het zwart. Op het midden van de trui komt de naam van het land terug: URUGUAY. Dit is in de herkenbare lichtblauwe kleur van het thuistenue van het land. Boven en onder de naam van het land is een horizontale streep te vinden in dezelfde kleur. Zo komen de kleuren van het originele voetbalshirt toch nog terug in de trui. De linker borst bevat een print van het logo van Uruguay. In het verleden heeft Uruguay al meerder successen behaald op het wereldkampioenschap. Zo heeft het land in 1930 en 1950 zelfs het toernooi gewonnen!  De hoodie wordt verder helemaal afgemaakt door een strakke capuchon met touwtjes. Hiermee kan je de trui wat strakker of losser maken zodat die aansluit op je eigen wensen. In een hoodie moet je ook lekker kunnen relaxen. Om die reden is de nieuwe Uruguay trui uitgerust met een comfort kangoeroezak op de buik van de trui. Verder bestaat de trui van het Zuid Amerikaanse land voor 80% uit katoen en 20% polyester, waardoor het lekker zacht aanvoelt.

Naast de team hoodies heeft Retake voor de zomer ook het Uruguay team t-shirts gelanceerd. Deze t-shirts hebben hetzelfde design als de hoodie en bevatten een ronde hals. Deze t-shirts zijn ook te bestellen met naam en rugnummer achterop van Suárez, Godin, Cavani, Lugano of één van de andere sterren van het nationaal elftal van Uruguay. Deze t-shirts zijn bovendien wat goedkoper! Wat ons betreft zijn de hoodie en de t-shirts de perfecte items om Uruguay deze zomer tijdens het WK van 2018 mee aan te moedigen.

Als derde item heeft Retake een team sweater gelanceerd. Deze is zowel in het zwart als in het lichtblauw uitgebracht. Deze Sweater heeft het zelfde design als de hoodie en het t-shirt. Bij de lichtblauwe sweater staat de tekst URUGUAY in het zwart op de trui. Van het sportfashion merk Retake heeft de sweater een ronde hals gekregen.

Uruguay trui met capuchon bestellen.

De Uruguay team hoodie kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL, XXL en 3XL. De prijs van de hoodie is niet super hoog. De trui heeft namelijk een prijs van € 49,95. De t-shirts hebben overigens slechts een prijs van € 26,95 en met de bedrukking van spelers slechts € 31,95. De sweater is ook te bestellen in de onderstaande winkel voor een prijs van € 39,95

Check ook het overzicht met beschikbare Argentinië producten hiernaast. Directe levering gegarandeerd.

Bestel de nieuwe Uruguay trui van Retake exclusief in deze winkel!