8 juli 2017

Go Ahead Eagles voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe tenues van Go Ahead Eagles voor 2017-2018 zijn vandaag officieel gelanceerd door Hummel en de club uit Deventer. In deze nieuwe shirts speelt de club de club de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden dit seizoen. Go Ahead Eagles eindigde afgelopen seizoen als laatste in de Eredivisie, waardoor het komend seizoen op het tweede niveau van Nederland acteert. Hummel is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Eagles. Hummel en Go Ahead Eagles zijn al sinds 1988 aan elkaar verbonden en vorig jaar werd het contract tot tenminste 2021 verlengd. Tegelijkertijd met de nieuwe tenues presenteerde de club een nieuwe sponsor: Thermen Bussloo. De club en het familiebedrijf tekenden een contract voor één seizoen. Vandaag werden zowel het nieuwe thuisshirt, uitshirt als 3e shirt gepresenteerd. Check hieronder de details.

Go Ahead Eagles thuisshirt 2017-2018

Het Go Ahead Eagles thuisshirt voor 2017-2018 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de gele verticale baan over het midden van het shirt. Deze baan wordt onderbroken door een rood vlak, waarin de contouren van de stad Deventer zijn verwerkt. In dit vlak staat bovendien het logo van de nieuwe shirtsponsor. Verder bevat het shirt een rode v-hals met een dunne gele streep. Het logo van Hummel prijkt op het midden van de borst en de chevrons van het sportmerk versieren de zijkanten van het shirt. Op de linker borst prijkt het logo van de club van trainer Leon Vlemmings. Verder bevat het shirt nog verschillende subsponsoren. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een rood broekje en rode kousen met gele accenten.

Blauw/roze Go Ahead Eagles uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Go Ahead Eagles voor 2017-2018 is overwegend navy blauw en bevat dunne verticale pinstripes over het shirt. De mouwen zijn wat donkerder dan de body van het shirt. Verder bevat het nieuwe uitshirt van Go Ahead roze accenten, welke terug komen in de v-hals en het logo van Hummel. De binnenkant van de kraag bevat de contouren van de stad Deventer en aan de zijkanten van het shirt komen de chevrons van Hummel in het roze terug. De logo's van de sponsoren en Go Ahead Eagles staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een blauw broekje met roze accenten. Ook de kousen van het nieuwe uittenue bevatten deze kleurencombinatie.

Paars Go Ahead Eagles 3e shirt 2017-2018

Go Ahead Eagles heeft dit seizoen ook een 3e shirt. In dit shirt speelt de club een aantal uitwedstrijden in de Jupiler League of KNVB beker. Dit shirt heeft hetzelfde template als het nieuwe thuis- en uitshirt. Dit shirt is overwegend paars en bevat ook dunne pinstripes. Verder is het tenue uitgerust met gele details, welke terug komen in de v-hals, de chevrons aan de zijkanten van het shirt en in het logo van Hummel op de borst. Het 3e tenue van de club uit Deventer wordt gecompleteerd door een paars broekje met aan de zijkanten gele chevrons. Ook de sokken van het derde tenue bevatten deze kleurencombinatie.

Go Ahead Eagles voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe Go Ahead Eagles voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online shop van de club. De prijs van het shirt is € 59,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. Hier scoor je bovendien de nieuwe trainingspakken, trainingsshirts en andere trainingskleding van de club. Bovendien kan je je shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Andere voetbalshirts voor 2017-2018 scoor je in deze WINKEL!