Go Ahead Eagles voetbalshirts 2023-2024

Go Ahead Eagles en kledingsponsor Stanno hebben deze week de nieuwe Go Ahead Eagles voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt het team van trainer René Hake de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde de club uit Deventer op de elfde plek in de competitie. Ook dit jaar is Stanno weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Go Ahead Eagles tenues. Het Nederlandse sportmerk is sinds het seizoen 2020-2021. Betnation staat vanaf dit jaar op het midden van de Go Ahead Eagles voetbalshirts.

Go Ahead Eagles thuisshirt 2023-2024

Het Go Ahead Eagles thuisshirt 2023-2024 heeft het iconische design. Het voetbalshirt is rood en bevat weer de iconische brede gele band over het midden. Dit seizoen heeft het thuisshirt ook een klassieke uitstraling en dat heeft alles te maken met de kraag, die een knoopje bevat. Een ander opvallend detail van het thuistenue is het watermerk van de adelaar op het midden van het tenue, geïnspireerd door de adelaar uit het clublogo. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Stanno en de linkerborst het clublogo. Hoofdsponsor Betnation versiert het midden van de Go Ahead Eagles voetbalshirts. De achterkant van het voetbalshirt bevat de logo's van ValidSign en DGS en de logo's van Looox en ContrAll staan op de mouwen. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met een gele band. Op de voetbalbroekjes staan dit seizoen de logo's van Vierhouten en M. Kramer, alsook die van Stanno en de club. De kousen van het thuistenue zijn rood en bevatten op het midden twee gele horizontale banen.

Go Ahead Eagles uitshirt 2023-2024

Het Go Ahead Eagles uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door de stad Deventer. Het voetbalshirt is zwart en bevat ook een watermerk, maar dan van de oude stadsplattegrond van de stad Deventer. Daarnaast bevat het uitshirt gouden accenten. Alle logo's op het uitshirt zijn namelijk goud en de band aan de onderkant van de mouwen is goud met een witte baan. Dit design komt ook weer terug in de taping op de schouders. Het uitshirt heeft een ronde hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten weer de gouden en witte baan. De sokken van het uittenue zijn zwart en bevatten op het midden twee horizontale gouden banen.

Go Ahead Eagles 3e voetbalshirt 2023-2024

Tijdens sommige uitwedstrijden in de Eredivisie draagt Go Ahead Eagles het alternatieve uitshirt of 3e voetbalshirt. Het Go Ahead Eagles 3e shirt 2023-2024 werd gepresenteerd met het motto ‘’WE WRITE STORIES TOGETHER’’. Dit voetbalshirt is crème en bevat, evenals het uitshirt, een all-over print van de plattegrond van Deventer. In tegenstelling tot het uitshirt bevat het 3e shirt een polokraag. De polokraag is goud en hetzelfde geldt voor twee banen aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo’s op het 3e shirt zijn goud. Het clublogo betreft dus ook een monochroom logo. Dit logo is geheel in stijl van de kleuren van dit voetbalshirt: crème/goud. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een crème voetbalbroekje en crème sokken met gouden details.  

Go Ahead Eagles voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Stanno Go Ahead Eagles voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de officiële webshop van de Eredivisionist. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) heeft het voetbalshirt een prijs van € 69,95 en voor kinderen is het tenue € 64,95. In de fanshop vind je ook de broekjes en kousen, evenals andere Go Ahead Eagles merchandising. 

Bestel het tenue exclusief in de Go Ahead Eagles shop!

Go Ahead Eagles voetbalshirts 2023-2024
Go Ahead Eagles voetbalshirts 2023-2024
Go Ahead Eagles voetbalshirts 2023-2024
Go Ahead Eagles voetbalshirts 2023-2024
Go Ahead Eagles voetbalshirts 2023-2024
Go Ahead Eagles voetbalshirts 2023-2024