Go Ahead Eagles voetbalshirts 2019-2020

Go Ahead Eagles en Hummel hebben gisteren de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze voetbalshirts speelt de club uit Deventer de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en de beker gedurende 2019-2020. De Eagles waren afgelopen seizoen dichtbij promotie naar de Eredivisie. Echter in de finale van de play-offs delfde de club het onderspit tegen RKC Waalwijk. Hummel is dit seizoen weer kledingsponsor van Go Ahead. Deze functie heeft het sportmerk sinds 1988.

Go Ahead Eagles thuisshirt 2019-2020

De nieuwe Go Ahead Eagles voetbalshirts voor 2019-2020 zijn een ode aan de straat waarin de Adelaarshorst gelegen is, de Vetkampstraat. Dit seizoen speelt Go Ahead namelijk al 100 jaar in de Vetkampstraat. Het nieuwe Go Ahead Eagles thuisshirt voor 2019-2020 heeft het bekende design. Het voetbalshirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de brede gele band over het midden van het tenue. Verder is het Go Ahead Eagles thuisshirt uitgerust met een ronde hals in het rood/geel. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De Hummel chevrons op de mouwen zijn ook geel. Het logo van sponsor Thermen Bussloo staat zowel op de rechterborst als op het midden van het tenue. De achterkant van het tenue bevat een verwijzing naar het feit dat de club al 100 jaar in de Vetkampstraat speelt. Hier staat de tekst: 100 jaar Vetkampstraat. Op de achterkant van het tenue is ook de skyline van Deventer verwerkt. De zijkanten van het tenue zijn bovendien uitgerust met een brede gele band met daarin de tekst: ''HOME OF FOOTBALL.'' Het Go Ahead Eagles thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje met een gele band langs de zijkanten en aan de onderkant van de pijpen. De kousen zijn overwegend rood met een print van een adelaar op het midden.

Go Ahead Eagles uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Go Ahead Eagles uitshirt voor 2019-2020 is ook weer een ode aan de Vetkampstraat. Het voetbalshirt is antraciet gekleurd en bevat een all-over print van zigzagbanen, welke weer een verwijzing is naar de adelaar. De gouden accenten op het nieuwe uittenue van Go Ahead zijn een verwijzing naar het jubileum. Deze gouden accenten komen terug in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van Thermen Soesterberg en Hummel zijn goud, evenals de chevrons op de schouders en mouwen. Ook op de achterkant van het uitshirt staat de tekst: 1920-2020 – 100 JAAR Vetkampstraat. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met gouden band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Go Ahead Eagles tenues voor 2019-2020. Deze worden vanaf nu gedragen door spelers als Verheydt, Stans, Bakx, Bliek, Bosz en andere sterspelers.

Go Ahead Eagles voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe Go Ahead Eagles voetbalshirt kan je vanaf juli kopen in de online shop van de club. De prijs van het shirt is € 64,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. Hier scoor je bovendien de nieuwe trainingspakken, trainingsshirts en andere trainingskleding van de club. Bovendien kan je je shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Andere voetbalshirts voor 2019-20 scoor je in deze WINKEL!

Go Ahead Eagles thuisshirt 2019-2020