Go Ahead Eagles uitshirt 2021-2022

Go Ahead Eagles en kledingsponsor Stanno hebben afgelopen week het nieuwe Go Ahead Eagles uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de promovendus de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden in het seizoen 2021-2022. Ook dit jaar is Stanno weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe Go Ahead Eagles voetbalshirts. Het sportmerk heeft deze functie sinds de zomer van 2020. Voor deze periode was Hummel de kledingsponsor van de club uit Deventer. Hummel en Stanno zijn onderdeel van het Nederlandse bedrijf Deventrade.

Paars Go Ahead Eagles uitshirt 2021-2022

Het nieuwe Go Ahead Eagles uitshirt 2021-2022 is door de supporters van de club uit drie mogelijke designs gekozen als winnend ontwerp. Het nieuwe Go Ahead Eagles uitshirt 2021-2022 is geheel paars. Dit heeft alles te maken met het vijftig jarig bestaan van de profafdeling van Go Ahead Eagles. Op 1 juli 1971 werd de proftak van de club gescheiden van de amateurtak en werd het woord ''Eagles'' aan de clubnaam toegevoegd. De bedenker van deze toevoeging was Barry Hughes. Diezelfde Barry Hughes was verantwoordelijk voor een tijdelijke kleurwijziging van de tenues van de club uit Deventer. Door zijn fascinatie voor Anderlecht werden de kleuren veranderd van rood-geel naar paars. Tot eind jaren '70 zou Go Ahead Eagles in een paars voetbalshirt spelen en nog altijd is het de derde clubkleur van Go Ahead gebleven. Het nieuwe Go Ahead Eagles uitshirt 2021-2022 bevat verder een design van dunne paarse banen. De ronde hals is wit met door het midden ook een paarse band. Dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. Onder de hals prijkt het logo van Stanno en de linkerborst bevat de badge van de club. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor JUMPER. De dierensupermarkt is sinds 2020 de shirtsponsor van Go Ahead Eagles en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2025. De trademark tekens van Stanno staan op de mouwen en op de achterkant van het voetbalshirt prijkt de tekst: ''Home of Football.'' Andere sponsors op het voetbalshirt zijn Pouw, iClean Carwash en Vierhouten. Het Go Ahead Eagles uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met aan de onderkant een wit/paarse band. De kousen zijn ook wit met twee paarse strepen op de bovenkant. Op de kousen prijkt bovendien de adelaar uit het clublogo.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Go Ahead Eagles uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kuipers, Veldmate, Hendriks, Brouwers, Berden, van Hoeven en nog meer spelers en check ook het Go Ahead Eagles uitshirt 2021-2022. 

Go Ahead Eagles uitshirt bestellen

Het nieuwe Go Ahead Eagles uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële webshop van de Eredivisionist. Voor volwassenen heeft het voetbalshirt een prijs van € 64,95 en voor kinderen is het tenue € 59,95. In de fanshop vind je ook de broekjes en kousen, evenals andere Go Ahead Eagles merchandising. 

Bestel het tenue exclusief in de Go Ahead Eagles shop!

Go Ahead Eagles uitshirt 2021-2022

Bron afbeeldingen: Go Ahead Eagles 
Concept/design: Creatief bureau Brand Specials (Fotograaf: Evert van der Worp)