Go Ahead Eagles 3e voetbalshirt 2022-2023

Go Ahead Eagles en kledingsponsor Stanno hebben vorige week ook het Go Ahead Eagles 3e voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''Choose your own battle, your own club, your own cup.Choose to fly. Choose to be an Eagle till you die.'' Dit voetbalshirt draagt het team van René Hake tijdens een aantal uitwedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker tijdens het seizoen 2022-2023. Het derde tenue is het alternatief voor het Go Ahead Eagles uitshirt 2022-2023. Stanno is ook verantwoordelijk voor het design en de productie van dit tenue. Het Scandinavische sportmerk is sinds medio 2022 de kledingsponsor van de club uit Deventer.

Bij het ontwerp van het Go Ahead Eagles 3e voetbalshirt 2022-2023 is als uitgangspunt genomen dat het een fashionable voetbalshirt moest zijn. Het voetbalshirt bevat dan ook moderne kleuren. De vorokant van het voetbalshirt bevat een all-over print in het zwart/lichtblauw. Deze all-over print is geïnspireerd door de structuur van de vleugels van de adelaar uit het clublogo. Verder bevat het tenue ook gouden details. De ronde hals bevat een gouden band en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Op het midden van de borst bevindt zich een groot zwart vlak met daarin in het goud het logo van hoofdsponsor JUMPER de Diersuper. Ook alle andere logo's op het Go Ahead Eagles 3e voetbalshirt zijn goud. De rechterborst bevat het logo van Stanno en Vierhouten en op de linkerborst prijkt het clublogo. Het Go Ahead Eagles logo betreft dus een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van één van de kleuren van het nieuwe uitshirt: goud. Beide mouwen bevatten de trademark tekens van Stanno en de rechtermouw bevat ook het logo van Tamoil. Op de achterzijde van het tenue staan de logo's van DGS Logistics en iClean Carwash. Het Go Ahead Eagles 3e tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met turquoise en gouden details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Go Ahead Eagles 3e voetbalshirt 2022-2023, welke vanaf nu tot het einde van het seizoen gedragen wordt door spelers als Kuipers, Fontán, Nauber, Rommens, Lidberg, Adekanye, Edvardsen, Sow en nog meer spelers. Het Go Ahead Eagles 3e voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de officiële webshop van de Eredivisionist. Voor volwassenen heeft het voetbalshirt een prijs van € 64,95 en voor kinderen is het tenue € 59,95. In de fanshop vind je ook de broekjes en kousen, evenals andere Go Ahead Eagles merchandising. 

Bestel het tenue exclusief in de Go Ahead Eagles shop!

Go Ahead Eagles 3e voetbalshirt 2022-2023

Go Ahead Eagles 3e voetbalshirt 2022-2023

Go Ahead Eagles 3e voetbalshirt 2022-2023