Go Ahead Eagles voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van Go Ahead Eagles zijn gisteren door de club uit Deventer en kledingsponsor Hummel officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt het keurkorps van trainer John Stegeman de wedstrijden in de Eerste Divisie en de KNVB Beker gedurende 2018-2019. Go Ahead eindigde afgelopen seizoen als zeventiende in de Jupiler League, waardoor het dit seizoen weer op het tweede niveau van Nederland speelt. Ook dit seizoen is Hummel weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de club die haar thuiswedstrijden speelt op de Adelaarshorst. Beide partijen hebben sinds 1986 een samenwerking. Dit is de langst lopende deal tussen een club en een kledingsponsor in Nederland. Beide partijen vierden in maart het feit dat beide partijen dertig jaar aan elkaar verbonden zijn. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Go Ahead Eagles thuisshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1989-1990. Dit is het shirt dat onder andere gedragen werd door Go Ahead Eagles legends als Marco Heering, Paul Bosvelt en Harry Descheiver. Het shirt is geheel rood met gele accenten. Deze gele accenten zijn te vinden in de trademark tekens van Hummel. Deze zogenaamde chevrons bevinden zich op de schouders van het voetbalshirt. Ook de v-hals is overwegend geel met een subtiele rode lijn. Verder is het thuisshirt van Go Ahead Eagles uitgerust met een gevouwen kraag. Op het midden van het tenue bevindt zich een gele band, waarin het logo van sponsor THERMEN BUSLOO is verwerkt. Het logo van de hoofdsponsor staat ook op re rechter borst. Op het midden van de borst staat het logo van het Deense sportmerk Hummel en de linker borst is uitgerust met het logo van de club uit Deventer. Het thuistenue van Go Ahead Eagles wordt dit seizoen compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten gele chevrons. De kousen zijn ook rood en bevatten op het midden de adelaar uit het logo van de club.

Go Ahead Eagles uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Go Ahead Eagles heeft dit seizoen een legendarisch en cult design. Dit shirt is geïnspireerd door de tenues van de club midden jaren '90. Destijds speelde de club nog in de Eredivisie. Het Go Ahead Eagles uitshirt wordt gekenmerkt door de all-over print van Schotse ruiten over het shirt. Het shirt is overwegend blauw en bevat ruiten en banen in het rood,geel en blauw over het gehele shirt. Deze all-over print bevindt zich dus zowel op de voorkant als de achterkant van het shirt. Daarnaast is het tenue dit seizoen uitgerust met een klassieke polo kraag en zijn de chevrons van Hummel op de mouwen wit. De logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en het uittenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje. De voetbalkousen hebben ook deze kleur. Alle voetbalshirts van Go Ahead Eagles zijn in samenwerking met de supporters van de club ontwikkeld. De supporters hadden een aantal maanden geleden de mogelijkheid te stemmen op verschillende designs.

Go Ahead Eagles 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe Go Ahead Eagles 3e shirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door de uitshirts waarin de club in de periode 1991-1993 speelde. Dit shirt wordt gekenmerkt door het Celtic design en bevat dus horizontale witte en groene banen. Dit shirt is uitgerust met een witte polo kraag met een zwarte lijn aan de onderkant. Ook de chevrons van Hummel op de schouders en mouwen zijn zwart. De logo's van de sponsoren, Hummel en Go Ahead staan op dezelfde plek als op de thuistenues en uitshirts. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten witte lijnen, waarin zwarte chevrons zijn verwerkt. De kousen zijn geheel groen.

Check hieronder nog een afbeelding van de tenues waarin Go Ahead Eagles vanaf nu haar wedstrijden speelt.

Go Ahead Eagles voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe Go Ahead Eagles voetbalshirt kan je vanaf juli kopen in de online shop van de club. De prijs van het shirt is € 59,95 voor volwassenen en € 54,95 voor kinderen. Hier scoor je bovendien de nieuwe trainingspakken, trainingsshirts en andere trainingskleding van de club. Bovendien kan je je shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Andere voetbalshirts voor 2018-2019 scoor je in deze WINKEL!