Go Ahead Eagles voetbalshirts 2022-2023

Go Ahead Eagles en kledingsponsor Stanno hebben de nieuwe Go Ahead Eagles voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Deventer de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Go Ahead Eagles eindigde vorig seizoen op de dertiende plek in de Eredivisie. Stanno is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de Go Ahead Eagles voetbalshirts. Deze functie heeft het sportmerk sinds de zomer van 2020.

Go Ahead Eagles thuisshirt 2022-2023

Het Go Ahead Eagles thuisshirt 2022-2023 heeft het gebruikelijke design. Het voetbalshirt is overwegend rood met een brede verticale gele baan over het midden van het tenue. Uniek is dat deze baan niet onderbroken wordt door een horizontale balk. De kleuren rood en geel worden gescheiden door dunne zigzag lijnen. Het voetbalshirt bevat een rechte hals. Het rechte gedeelte is geel en het overige gedeelte van de kraag is rood. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''OUR HOME''. Op het midden van de borst prijkt het logo van Stanno, de linkerborst is uitgerust met het logo van Go Ahead Eagles en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor JUMPER. Andere sponsors op het Go Ahead Eagles voetbalshirt zijn Vierhouten, ContrAll, Hartholt Olie, DGS Logistics en iClean. Op de mouwen staan de trademark tekens van Hummel. Het Go Ahead Eagles thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele baan. De kousen zijn ook rood met een gele baan net onder de bovenkant. In deze baan is een vervagend effect verwerkt. In deze balk staan de initialen van de club uit Deventer: GAE.

Go Ahead Eagles uitshirt 2022-2023

Het Go Ahead Eagles uitshirt 2022-2023 is een combinatie van heritage en mode & is ontworpen door twee vrienden: Go Ahead Eagles speler Bas Kuipers en rapper Snelle. Het voetbalshirt is geïnspireerd door het geblokte uitshirt van het seizoen 1993-1994 en bevat bovendien de kleur paars, de derde clubkleur van Go Ahead Eagles. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de all-over print van paarse en donkerblauwe blokken. Op dit voetbalshirt bevindt zich wel een horizontale balk op de borst, waarin de bijnaam van de club is verwerkt: ''KOWET, SINCE 1902.'' Het Go Ahead Eagles uitshirt bevat dit seizoen een paarse polokraag. Op dit voetbalshirt staat het logo van Stanno op de rechterborst en bevat de linkerborst het oude clublogo. Het logo van hoofdsponsor JUMPER is naar de achterkant van het uitshirt verplaatst en verder bevat het Go Ahead Eagles uittenue dezelfde sponsors als het thuistenue. Het Go Ahead Eagles uittenue wordt compleet gemaakt door witte kousen met aan de bovenkant een donkerblauwe band met daarin twee witte lijnen. Op de kousen staat ook de adelaar uit het clublogo.

De keepers van Go Ahead Eagles dragen dit seizoen ook een speciaal keeperstenue. Dit keeperstenue is ook geïnspireerd door de keepersshirts van de jaren '90. Het keepersshirt heeft dan ook een speciaal retro design. Het voetbalshirt is zwart met op de borst een grijze balk met daarin een print van grijze blokjes. Deze baan wordt geflankeerd door dunnere rode lijnen. De mouwen hebebn een all-over camouflage print in het rood/groen/zwart. Het keeperstenue wordt compleet gemaakt door een zwart keepersbroekje en zwarte kousen.

Go Ahead Eagles voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Stanno Go Ahead Eagles voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de officiële webshop van de Eredivisionist. Voor volwassenen heeft het voetbalshirt een prijs van € 64,95 en voor kinderen is het tenue € 59,95. In de fanshop vind je ook de broekjes en kousen, evenals andere Go Ahead Eagles merchandising. 

Bestel het tenue exclusief in de Go Ahead Eagles shop!

Go Ahead Eagles voetbalshrits 2022-2023

 

Go Ahead Eagles thuisshirt 2022-2023

Go Ahead Eagles voetbalshrits 2022-2023

Go Ahead Eagles uitshirt 2022-2023

Bron afbeeldingen: Website Go Ahead Eagles