25 april 2018

Go Ahead Eagles uitshirt 2018-2019 uitgelekt

Mogelijk is deze week het nieuwe uitshirt van Go Ahead Eagles uitgelekt. Kledingsponsor Hummel heeft op twitter namelijk een foto van het shirt van de Jupiler League gepost. Waarschijnlijk was dit niet de bedoeling want de foto is meteen weer verwijderd. Go Ahead Eagles heeft dit seizoen een zeer matig jaar. De club staat op een 17e plaats in de Jupiler League. Komend seizoen moet de club weer de weg naar boven vinden. Dit gaat de club doen met een nieuwe trainer. John Stegeman de huidige trainer van Heracles Almelo wordt namelijk komend seizoen de hoofdverantwoordelijke bij de club uit Deventer. Ben je nieuwsgierig naar het mogelijk nieuwe uitshirt van de Nederlandse club? Check de details hieronder!

Go Ahead Eagles uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uittenue van Go Ahead Eagles wordt natuurlijk weer ontworpen door Hummel. Het Deense sportmerk is komend seizoen al 30 jaar de sponsor van de club uit de Jupiler League. Dit moet natuurlijk gevierd worden en daarom mogen de supporters van Go Ahead Eagles stemmen welk uitshirt van de afgelopen 30 jaar ze het mooist vonden. De stembussen zijn gesloten en het lijkt erop dat Hummel per ongeluk op het twitteraccount van het merk en foto van de winnaar heeft gezet. Deze tweet is inmiddels verwijderd maar wij hebben natuurlijk wel de foto’s. Het lijkt erop dat het nieuwe uitshirt een replica is van het shirt dat gedragen werd van 1994-1996. Officieel worden de shirts van Go Ahead Eagles pas na het WK bekend gemaakt. De woordvoerder van de club wil bevestigen noch ontkennen dat het gelekte shirt ook echt het nieuwe uitshirt van de club wordt. ‘’Maar de vele reacties die we krijgen geven voor mij wel aan, dat het een heet hangijzer is. Of ik dit shirt lelijk vind? Volgens mij is het mooi van lelijkheid. Hoe dan ook: Als dit het nieuwe shirt wordt, dan hebben de supporters gesproken.’’ Zegt Wouter Rutgers.

Dan gaan we nu verder met de details van het mogelijk nieuwe uitshirt van Go Ahead Eagles. Het shirt is namelijk gebaseerd op de Schotse ruit. De basis van het shirt is blauw. Echter is het shirt versierd met gele, rode en witte lijnen waardoor het shirt een ruiten patroon krijgt. Het shirt is echt retro en dat is ook te zien aan de polo kraag waarmee het shirt versierd is. Op de mouwen van het shirt zijn de Hummel Chevrons te zien. Op de rechterkant van de borst is het logo van Hummel te zien. Op de linkerkant van de borst is natuurlijk het logo van de club uit Deventer aanwezig. Het mogelijk nieuwe uittenue van Go Ahead Eagles wordt waarschijnlijk gecompleteerd door een blauwe broek en blauwe voetbalkousen.

Go Ahead Eagles voetbalshirt kopen

De shirts van Go Ahead Eagles voor komend seizoen worden pas bekend gemaakt in de zomer. Op dit moment is dus nog niet mogelijk om dit bijzondere shirt te bestellen. Wel is het mogelijk om anders shirts van Nederlandse voetbalclubs te bestellen. Dit kan in de onderstaande winkel. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballers. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Nederlandse voetbalshirts in DEZE WINKEL