12 april 2016

Go Ahead Eagles uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Go Ahead Eagles shirt voor 2016-2017 is gisteren voorafgaande aan de wedstrijd tegen FC Volendam officieel gelanceerd door de club uit Deventer en kledingsponsor Hummel. Voor de wedstrijd liep speler Chris David een ereronde om het nieuwe uitshirt van de club te laten zien aan het publiek van de club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Go Ahead Eagles de uitwedstrijden in de Eerste Divisie (of misschien wel Eredivisie) en de KNVB Beker wedstrijden gedurende komend seizoen. Dat het nieuwe uitshirt deze week gepresenteerd werd, is onderdeel van een speciale campagne van de club #KOMOPTAN

Het nieuwe uitshirt van Go Ahead Eagles voor 2016-2017 is namelijk een ode aan de supporters van de club. De club wil haar supporters bedanken voor haar onvoorwaardelijke steun na de degradatie van vorig jaar en het Europees voetbal aan het begin van dit seizoen. Iedere supporter die voor 18 april zijn of haar seizoenskaart verlengt of een nieuwe bestelt, krijgt een vermelding op het nieuwe voetbalshirt van Go Ahead Eagles komend seizoen. Inmiddels zijn dit al 1800 fans die een seizoenskaart voor volgend jaar hebben en met hun voor- en achternaam op het shirt van de Eagles komen te staan. Het nieuwe uitshirt van Go Ahead Eagles heeft verder een donker (turquoise) groene kleur en wordt gekenmerkt door de lichter groene details. Deze lichtere groene details komen terug in de strip op de zijkanten van het voetbalshirt en aan de achterkant van de hals. Over de mouwen lopen in het wit de bekende trademark strepen van kledingsponsor Hummel. Het logo van het Deense spormerk staat op het midden van de borst. De linker borst is uitgerust met het logo van de club die in het seizoen 2014-2015 degradeerde uit de Eredivisie en op de rechter borst en het midden van het shirt staat hoofdsponsor DRUKWERKDEAL. Verder zal het shirt een print bevatten van de namen van alle seizoenskaarthouders van Go Ahead Eagles. Om dit te bewerkstelligen had Go Ahead wel dispensatie nodig van de KNVB, wat dus gelukt is. Mooi Initiatief! Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een lichter groen voetbalbroekje en donkere kousen. Check hieronder een foto van Chris David in het nieuwe Go Ahead Eagles shirt voor 2016-2017.

Het nieuwe Go Ahead Eagles voetbalshirt voor komend seizoen zal alleen in de shop van de club te koop zijn. Mocht dit nog ergens anders het geval zijn, dan hebben we weer nieuws!

Go -ahead -eagles -uitshirt -2016-2017

Teaser -go -ahead -uitshirt -2016-2017

Bron foto's: Go Ahead Eagles.nl

Foto's: Erik Pasman & Jack Wolters