9 augustus 2019

Galatasaray uitshirt 2019-2020

Galatasaray en Nike hebben vandaag het nieuwe Galatasaray uitshirt voor 2019-20 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de Turkse kampioen de Turkse Süper Lig, de beker en de Champions League gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is Nike weer kledingsponsor van ''Aslanlar.'' Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2011.

Beige Galatasaray voetbalshirt 2019-2020

Galatasaray heeft dit seizoen een beige uitshirt met details uit de clubkleuren van de club van trainer Fatih Terim. De rode en oranje accenten zijn te vinden in de Vapor hals. Het diagonale gedeelte van de hals is een combinatie van rood en oranje. De band aan de onderkant van de mouwen is ook rood. Hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike op de rechterborst. De andere borst is uitgerust met het logo van Galatasaray. De vier rode sterren boven het clublogo verwijzen naar de meer dan 20 (22) kampioenschappen van de club. Per vier kampioenschappen mag in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. De binnenkant van de hals is uitgerust met een oranje taping. Deze is ook weer zichtbaar op de achterkant van het tenue. In deze taping zijn de initialen van de Turkse kampioen verwerkt: GS. In de hals prijkt een tekst: ''İLKLERİN VE ENLERİN TAKIMI'' (De club van de eersten en de meesten). Het voetbalbroekje van het nieuwe Galatasaray uittenue is ook beige en bevat de logo's van de club en Nike. De voetbalkousen van het uitshirt van Gala zijn ook beige met aan de bovenkant een gele band. De swoosh van Nike en de naam van de club op de kousen zijn ook geel.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Galatasaray uitshirt voor 2019-2020, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Emre Mor, Diagne, Babel, Akbaba, Belhanda, Büyük, Feghouli, Mitroglou en nog meer sterspelers. Check bovendien het Galatasaray thuisshirt.

Galatasaray uitshirt 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Galatasaray uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. De voetbalbroekjes kun je bestellen vanaf een prijs van € 34,95 en de kousen vanaf een prijs van € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Galatasaray shirt in deze winkel! 

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodie)