Galatasaray thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Galatasaray thuisshirt voor 2019-20 is vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. In deze nieuwe tenues speelt ''Gala'' de Turkse Liga, beker- en Europese thuiswedstrijden in de Türk Telekom Arena dit seizoen. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de Turkse kampioen. Het Amerikaanse sportmerk is namelijk sinds de zomer van 2011 kledingsponsor van de club van trainer Fatih Terim. 

Galatasaray thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Galatasaray thuisshirt voor 2019-2020 heeft dit seizoen een heerlijk retro design. Het is dit jaar namelijk twintig jaar geleden dat de club de UEFA Cup won ten faveure van Arsenal. Op 17 mei speelde Galatasaray de UEFA Cup finale tegen Arsenal in Parken in Kopenhagen. Na reguliere speeltijd stond het 0-0 en ook in de verlenging wisten beide clubs niet tot score te komen. Strafschoppen moesten uiteindelijk de uitkomst bieden. Deze won ''Gala'' met 4-3. In dit elftal speelden onder andere spelers als Taffarel, Sukur, Popescu, Hagi en Buruk. 

Het nieuwe Galatasaray voetbalshirt is een moderne interpretatie van het voetbalshirt van twintig jaar geleden. Uiteraard heeft het tenue opnieuw het bekende half-om-half design. De linkerkant van het shirt is rood en de rechterkant is geel. Beide kanten zijn uitgerust met horizontale strepen met banen in een lichtere tint rood, respectievelijk geel. De mouwen van het shirt hebben ook het half-om-half design. De rechtermouw is aan de voorkant rood en de achterkant is geel. Bij de andere mouw is dat precies andersom het geval. Verder heeft het tenue alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het tenue is namelijk uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Het diagonale gedeelte is zwart en dit geldt ook voor de achterkant van de hals. De achterkant van het shirt bevat aan de bovenkant een zwarte taping. Hierin zijn ook twee letters van de clubnaam verwerkt: GS. Ook de binnenkant van het Galatasaray voetbalshirt voor 2019-2020 bevat nog een detail. Hier prijkt namelijk de leus van de supporters van de club: ''İLKLERİN VE ENLERİN TAKIMI'' (De club van de eersten en de meesten). Op rechter borst prijkt de swoosh van Nike in het rood. De andere borst bevat het logo van de Turkse club, inclusief vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de 22 kampioenschappen van het keurkorps van Fatih Terim. Het nieuwe Galatasaray thuistenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje. De kousen van het nieuwe tenue van de club uit Istanbul zijn zwart en bevatten de swoosh van Nike en de initialen van de club. Uiteraard zijn de nieuwe Galatasaray tenues ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van Galatasaray. Deze worden vanaf nu gedragen door spelers als als Diagne, Belhanda, Mitroglou, Feghouli, Luyindama, Onyekuru en andere spelers. Check bovendien het nieuwe Galatasaray trainingspak voor 20190-2020. 

Galatasaray voetbalshirt kopen

Het nieuwe Galatasaray voetbalshirt kun je vanaf medio juni bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 85,- en voor kinderen is het tenue € 69,95. Uiteraard kun je je Galatasaray shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Galatasaray shirt in deze winkel! 

of deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodie)