17 juli 2018

Galatasaray uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Galatasaray uitshirt van Nike is vandaag officieel gepresenteerd door de Turkse club en het Amerikaanse sportmerk. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Galatasaray de Turkse Liga, beker- en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. ''GALA'' werd afgelopen seizoen kampioen van Turkije en speelt daarom dit seizoen weer op het hoogste niveau van Europa. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van het uitshirt van de club uit Istanbul. Beide partijen hebben sinds 2011 een langdurige samenwerking. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van de Turkse kampioen.

Galatasaray uit shirt en tenue 2018-2019

Het Galatasaray uitshirt voor 2018-2019 is dit seizoen geheel zwart en bevat verschillende details uit de clubkleuren van de Turkse club. De rode en gele accenten komen allereerst terug in de hals van het tenue. Dit betreft een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De rechterkant van de hals is rood en de andere kant is geel. Deze kleuren komen ook weer terug in de opvallende band over de mouwen. Deze horizontale band is op de rechter mouw rood en op de andere mouw geel. Deze band bevat ook dunne strepen. Dit zijn dezelfde strepen als op het uitshirt van Barcelona. Ook een taping aan de binnenkant van de kraag heeft deze kleuren. Deze band loopt deels door tot over de achterkant van het Galatasaray uittenue. Ook de binnenkant van het shirt is uitgerust met een speciaal detail. Hier prijkt een afbeelding van een kroon in de clubkleuren van Galatasaray met daarin in het wit de tekst: ''ilklerin ve enlerin takımı.'' Dit is de leus van de Turkse club van trainer Fatih Terim. De mouwen en schouders van het tenue bevatten ook nog een speciaal accent. Hier bevinden zich diagonale zigzag strepen. Dit is onderdeel van het nieuwe Nike Vapor template. Op de borst prijken de logo's van Nike en Galatasaray. Boven het logo van de club prijken vier sterren. Deze verwijzen naar de 21 kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er een ster aan het logo worden toegevoegd in Turkije.

Het nieuwe Galatasaray uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Dit short is aan de zijkanten uitgerust met diagonale strepen en op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Nike. De kousen zijn ook zwart en bevatten een flitsende band in de kleuren van Galatasaray op het midden. Deze nieuwe tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door sterren als Gomis, Celik, Nagatomo, Inan, Belhanda, Feghouli en nog meer sterren. Check bovendien het nieuwe thuisshirt.

Galatasaray voetbalshirt bestellen

Het nieuwe voetbalshirt van Galatasaray kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes zijn tussen de € 35,- en € 40,-. De kousen hebben een prijs van € 18,-. In de onderstaande webshops kan je het tenue van Galatasaray ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Galatasaray shirt in deze SHOP

of deze WINKEL!