Galatasaray thuisshirt 2018-2019

Het is een erg drukke periode voor de Turkse topclub Galatasaray. Waar de Turken dit weekend nog erg druk zijn met het vieren van het kampioenschap in de Turkse competitie. Heeft Nike in samenwerking met de Turkse club ook het nieuwe thuistenue gelanceerd. In dit nieuwe shirt gaan we Galatasaray in het seizoen 2018-2019 zien spelen in de competitie, beker en in Europees verband. De thuiswedstrijden speelt ‘’Cim Bom Bom’’ in het Türk Telekom Stadyumu. Dit stadion biedt plaats aan 52.000 supporters die dit seizoen eindelijk weer konden juichen. Onder leiding van de Turkse trainer Fatih Terim moet de club in dit shirt er alles aan doen om de titel in de Süper Lig aankomend seizoen te verdedigen. Benieuwd naar het nieuwe thuisshirt van de Turkse club? Check de details hieronder!

Galatasaray thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Galatasaray is Nike. Waar Galatasaray de afgelopen jaren in een erg bijzonder ontwerp haar wedstrijden speelde. Is het nieuwe thuisshirt gebaseerd op het shirt van 2015-2016. Het gaat dit seizoen weer om een meer klassiek uiterlijk van het shirt. Natuurlijk is het nieuwe thuisshirt van Galatasaray weer half geel half rood. De achterkant van het shirt is geheel geel. Dit is gedaan zodat de nummers achterop het shirt beter leesbaar zijn. De mouwen van het shirt zijn in precies de tegenovergestelde kleur als de ‘’body’’ van het nieuwe thuisshirt van de Turkse club. Het nieuwe thuisshirt van Galatasaray is gebaseerd op het Nike Aeroswift template. Dit template staat bekend om de bijzondere kraag. Deze begint namelijk diagonaal maar eindigt recht. In de mouwen loopt een strip. Deze is geplaatst in de clubkleuren van Galatasaray. Ook staat er een kroon in de kraag. Hierin staat geschreven KLERIN VE ENLERIN TAKIMI’’ Ook zijn de mouwen van het nieuwe thuisshirt uitgerust met een flitsend zigzag-patroon. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Nike. De swoosh is rood van kleur. Sinds 2011 is het Amerikaanse sportmerk de trotste kledingsponsor van de club. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Galatasaray. Boven dit logo prijken 4 sterren. Deze sterren staan voor de 21 landskampioenschappen die de club behaald heeft. In het jaar 2014-2015 wist de Turkse topclub zelfs de trebles te winnen. Zowel de Süper Lig, Turkish Cup en de Super Cup werd gewonnen. Tussen de logo’s van Nike en Galatasaray is de Turkse vlag te zien. Op de voorkant van het shirt staat ook de naam van kledingsponsor Nef. Sinds het jaar 2016 staat Nef, in het wit, op het shirt van de Turkse topclub.

Het nieuwe thuistenue van Galatasaray wordt gecompleteerd met een witte voetbalbroek. Op deze broek staat ook de bekende swoosh en het logo van de club. De broek is uitgerust zonder naden. Hierdoor hebben de spelers van Galatasaray een veel natuurlijke bewegingsvrijheid. De kousen van het nieuwe thuistenue van de Turkse club zijn rood. Net zoals bij alle tenues van Nike wordt ook bij dit tenue gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van Galatasaray optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Check ook het nieuwe uitshirt voor 2018-2019.

Galatasaray voetbalshirts kopen.

Het nieuwe thuisshirt van Galatasaray is vanaf nu te koop in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt is ongeveer € 85,- In deze webshop heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken. Dit kan zowel met je eigen naam en nummer, als met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Turkse topclub. Ben je opzoek naar andere artikelen van Galatasaray? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Galatasaray shirt in deze SHOP

of deze WINKEL!